Wattn


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 4,50 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:35,00 kr/mnd
Prisgaranti:1 måned
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Vikjo 7, 5464 Dimmelsvik

Nettsted: https://wattn.no/

Telefon: 70 10 20 10

Åpningstider:

Mandag – Fredag: 09.00-15.30
Lørdag – Søndag: Stengt

Dette er en strømleverandør som har satt seg mål om at kundene deres skal bli mer energieffektive enn den gjennomsnittlige strømkonsumenten. For å hjelpe forbrukerne med dette tilbyr Wattn rådgivning. De vil også tilby teknologi som skal hjelpe kundene deres med å nå dette målet.

Wattn ble stiftet i 2020 etter at selskapene som drev med salg av strøm i konsernene Tafjord Energi, Sogn og Fjordane Energi (SFE), Tussa og Sognekraft slo seg sammen. Disse selskapene drev også med rådgivning. I dag eies Wattn av Tafjord Kraft, Sogn og Fjordane Energi og Tussa Kraft.

Strømavtaler og priser

Selskapet tilbyr flere forskjellige strømavtaler, alle med spotpris som følger strømprisen time for time. Ingen av strømabonnementene deres har bindingstid. Man kan få både strøm og nettleie på samme regning hos denne leverandøren. Dette forutsetter at Wattn har en avtale med nettselskapet til kunden. Påslagene på prisene i abonnementene inkluderer også det lovpålagte elsertifikatet.

Spot

Avtalen som heter Spot har et påslag på 4,5 øre per kWh i tillegg til strømprisen. Den har også et fast månedsbeløp på 35 kroner.

Spot Verdi

Denne avtalen har et påslag på 6,4 øre per kWh på toppen av strømprisen. I tillegg får kundene rabatter ved kjøp av produkter fra Wattn. Det er 1000 kroner i rabatt ved kjøp av en elbillader hvis man velger å inkludere installasjonen. Hvis installasjonen ikke er inkludert er det 500 kroner i rabatt på laderen. Det er også 100 kroner i rabatt på et WattMeter med denne avtalen. I tillegg kommer et fast månedsbeløp på 19 kroner.

Webspot

Strømavtalen Webspot har et påslag på 2,9 øre per kWh i tillegg til strømprisen. Webspot har i motsetning til de andre abonnementene ikke et fast månedsbeløp. Påslaget er garantert i 12 måneder. Dette er en heldigital strømavtale. Den forutsetter at kundene har enten eFaktura eller mulighet for å få faktura på e-post.

Ung

Dette er en strømavtale for de som er under 30 år. I tillegg til strømprisen har den et påslag på 2,9 øre per kWh. Den er også heldigital, og har ingen fast månedsbeløp. Avtalen gjelder frem til kunden fyller 30 år. Da blir kunden overført til strømprisavtalen Spot.

Fordeler

-Egen app
-Flere avtaler å velge mellom
-Egen avtale for de som er under 30 år
-Ingen bindingstid på avtalene

Ulemper

-Lite informasjon om selskapet på nettsidene deres
-Påslag på strømprisene i alle avtalene

Flere tjenester og produkter

Wattn App

Strømleverandøren har en egen app som gir kundene full oversikt over blant annet strømforbruket sitt og klimaavtrykket sitt. I tillegg finner brukerne dagens spotpris der. Appen kan også sende varsling om høye og lave strømpriser. Den kan dessuten sende et varsel for ny faktura, og viser både forfalte og betalte regninger. Appen kan lastes ned på Google Play eller i App Store.

WattMeter

Med WattMeter kan kundene følge med på strømforbruket sitt i sanntid. Det er en liten boks som kobles rett til strømmåleren og sender strømdata rett til appen via 4G. Denne tjenesten koster 29 kroner i måneden, og selve boksen koster 599 kroner.

Smart lading

Dette er en tilleggstjeneste som finnes i appen. Den gjør at appen kan kobles til brukerens elbil og vise informasjon om bilen der. Man kan for eksempel bestemme når bilen skal være ferdigladet og sjekke batteristatus. Når Smart lading er aktivert lades bilen alltid på billigst mulig vis. Man kan slå dette av når som helst om man ønsker å lade bilen hurtigere. Denne tjenesten koster 29 kroner per måned.


Annonselenke