Voss Energi Kraft


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 4,99 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:39,00 kr/mnd.
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskudd
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Postboks 205, 5702 Voss

Nettsted: https://vossenerginett.no/

Telefon: 56 52 83 00

Åpningstider:

Mandag – Fredag: 7:30 – 15:00

Lørdag – Søndag: Stengt

Strømselskapet Voss Energi Kraft ble først opprettet i 1896 og fungerer både som leverandør av elektrisk kraft og nettselskap. Selskapets første kraftstasjon ble bygget i forbindelse med etableringen av Voss Ullvarefabrikk. I dag drifter Voss Energi Kraft fire kraftstasjoner hvor de produserer fornybar energi gjennom vannkraft.

Voss Energi Kraft fokuserer på langsiktig verdiskapning og videreutvikling av infrastruktur og kompetanse. Selskapet har en lokal forankring i Voss og er en bidragsyter til samfunnet gjennom både arbeidsplasser, støtte til lokale arrangementer og som sponsor av lokale lag og foreninger knyttet til kultur og idrett.

Strømavtaler og priser

Vossaspot

Strømavtalen gir kunder strøm til spotpris som svinger gjennom hele dagen. Spotpris varierer fra time til time, og fastsettes en dag i forveien. Men en slik avtale blir det enklere for kunder å tilpasse forbruk til strømkostanden. Slik kan kostnadene reduseres. Spotprisavtalen kommer med et påslag på 4,99 øre/kWh og har en fast månedspris på 39 kroner. Avtalen har ingen bindingstid og fakturering skjer i etterkant av forbruk.

Dekning

Voss Energi Kraft leverer strømavtaler til hele landet.

Fordeler

-Spotpris med konkurransedyktig påslag
-Eget fordelsprogram
-Finansiering av varmepumpe over strømregning

Ulemper

-Tilbyr kun en strømavtale

Flere tjenester og produkter

Varmepumpe

Voss Energi Kraft tilbyr varmepumper av forskjellige størrelser. Selskapet er behjelpelig med montering og tilbyr nedbetaling av varmepumpen gjennom strømregningen. Kunder kan velge mellom varmepumpe fra Panasonic, Mitsubishi og Toshiba. Prisen starter på 22 900. Strømkunder får 1 000 kroner i rabatt på kjøp av varmepumpe og serviceavtale til 400 kroner.

Fordelsprogram

Som strømkunde hos Voss Energi Kraft får man tilgang til flere fordeler. Dette er blant annet rabatt på kjøp og service av varmepumpe og rimelig mobilabonnement gjennom Fjordkraft Mobil.


Annonselenke