Vibb


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot
Månedlig fastbeløp:0 kroner per måned
Prisgaranti:3 år
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Grønland 67, 3045 Drammen

Nettsted: https://vibb.no/

Telefon: Ikke oppgitt

Åpningstider:

Mandag – Fredag: Fra 08 til 16

Lørdag – Søndag: Stengt

I 2019 inngikk de to veletablerte kraftselskapene Agder Energi og Glitre et partnerskap og stiftet spotprisleverandøren Vibb som en ny aktør på strømmarkedet. Selskapet eies av en rekke kommuner på Sørlandet, i tillegg til Jevnaker, Lunner og Gran. Det styrker tilliten til selskapet at det eies av en klar og tydelig offentlig profil. Slik kan man som kunde føle seg trygg på at et eventuelt overskudd går til offentlige formål.

Selskapet satser på digitale løsninger, og som kunde hos Vibb får du også tilgang til en app hvor du blant annet kan overvåke strømbruken din i sanntid. Slik vil selskapet sikre at kunder har fullt innsyn i hva de betaler for. I tillegg har Vibb inngått et samarbeid med selskapet Oss, noe som gjør at de kan tilby ekstratjenesten Oss-brikken til kunder. Dette er med andre ord et selskap som har fokus på å gjøre det enkelt for deg som kunde å følge med på eget forbruk.

Vibb satser helt og fullt på det norske markedet og tilbyr privatkunder i hele Norge strøm til spotpris. Per i dag tilbys ikke strømavtaler til bedrifter eller borettslag og sameier. Selskapet har også gjennomfakturering der det er mulighet for dette.

Strømavtaler og priser

Vibb tilbyr for tiden bare én strømavtale.

Strøm

Strømavtalen til Vibb tilbyr heter ganske enkelt Strøm, og den er absolutt god nok til å gjøre opp for mangel på alternativer. Avtalen tilbyr strøm til spotpris, hvilket betyr at du som kunde ikke betaler mer for strømmen enn Vibb betalte for den på strømbørsen. Alle norske strømleverandører kjøper strøm fra den samme børsen, nemlig Nord Pool.

Strømavtalen til Vibb kommer dessuten uten påslag på pris. Mange strømleverandører har et ørespåslag per kWh, noe som driver opp den faktiske prisen du må betale. Dette betyr at selv om strømavtalen ser billig ut ved første øyekast, kan den fort koste deg mer enn du hadde tenkt når fakturaen kommer. Denne ekstrakostnaden slipper du unna som kunde hos Vibb, og det tilkommer heller ikke fakturagebyr.

Du betaler heller ikke noe fast månedlig gebyr for denne strømavtalen, og kan få gjennomfakturering dersom dette er mulig. Vibb tilbyr tre års prisgaranti til kundene sine, slik at prisen du tilbys i dag vil forbli uendret de neste årene. For deg som ikke har en gunstig fastprisavtale vil Vibb være et av de beste alternativene blant strømleverandører.

Dekning

Vibb er et landsdekkende strømselskap og tilbyr strøm til privatpersoner over hele Norge.

Fordeler

-Spotpris på strømavtalen, slik at du ikke trenger å betale mer for strømmen enn selskapet gjør selv
-Ingen faste månedsgebyrer eller påslag på prisen
-3 års prisgaranti
-Egen app til ekstra kostnad
-Det tilbys gjennomfakturering, slik at alle utgifter kan samles på samme regning

Ulemper

-Kun én strømavtale
-Noen produkter må betales for i appen

Gjennomfakturering

Hvis du har mulighet til å få gjennomfakturering, betyr det at du kan få både strømregning og nettleie på samme faktura. Dette tilbys der Vibb har en avtale med nettleverandøren. Om du er usikker på om dette er en tjeneste du kan motta kan du sjekke nettsiden deres.

Vibb+

Dette er en valgfri tjeneste for strømkunder hos Vibb. Med denne appen kan du blant annet overvåke strømregningen så langt i inneværende måned og få en fullstendig forbrukeroversikt. Tjenesten lar deg følge med på hvor mye strøm du bruker time for time, dag for dag og måned for måned. Dette kan være nyttig for å sammenligne noen perioder mot andre, og for å prøve å redusere strømforbruket.

Å kunne følge med på bevegelser i strømprisen kan være veldig nyttig når strømprisene er høye. Da kan du passe på å bruke strøm når prisene er på sitt laveste, og unngå unødvendig forbruk når de er høyere. Du kan også se morgendagens priser. Vibb+ koster 39 kroner per måned per strømmåler.

Oss-brikken

Vibb har inngått et samarbeid med Oss, noe som betyr at de kan tilby Oss-brikken. Brikken kan enkelt kobles rett til strømmåleren uten hjelp fra elektriker. Den lar deg blant annet overvåke forbruket ditt i sanntid, ned til hvert 2. sekund. Du kan overvåke forbruket ditt på mobiltelefonen din med appen og kan enkelt følge med på strømforbruket enten du er hjemme eller ikke. Slik blir det ingen ubehagelige overraskelser.

Oss-brikken er utviklet for å passe alle nye AMS-målere i Norge som har en HAN-port. Om du er usikker på om strømmåleren din kan få en Oss-brikke, kan du sjekke nettsiden til Vibb. Dette produktet forutsetter at du allerede har et Vibb+ abonnement. Det koster deg 990 kroner, samt 9 kroner per måned på toppen av prisen for abonnementet Vibb+.

Lad bilen med appen

Om du har elbil tilbyr Vibb en pakkeløsning med strøm til boligen din samt lading av bilen. Når smartlading aktiveres i appen vil kjøretøyet automatisk lades når strømprisen er på det laveste. Slik kan du redusere kostnadene dine uten å selv måtte følge med på prissvingninger. Tjenesten gjelder for utvalgte bilmerker og modeller, og en oversikt over disse finner du på selskapets nettsider.

Kundeservice

Om du har spørsmål du ikke finner svar på via selskapets detaljerte nettsider kan du enkelt kontakte kundeservice via chat eller e-post. Chat-tjenesten er operativ på hverdager mellom 08:00 og 16:00. 


Annonselenke