VEV Romerike


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 0,9 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:39 kr/mnd
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskudd
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Industriveien 4, 1960 Løken

Nettsted: https://www.vevromerike.no/s/

Telefon: 63 85 47 00

Åpningstider:

Mandag–fredag: 09:00–21:00

Lørdag og søndag: 10:00–15:00

Strømselskapet VEV Romerike ble etablert i 2020 etter at selskapet Romerike Bredbånd slo seg sammen med Høland og Setskog Elverk Strøm. Selskapet leverer i dag både strøm, bredbånd og TV til sine kunder.

Navnet VEV er inspirert av røtter som ever naturen sammen i et nettverk. Selskapet har dette som visjon; å være et nettverk som tilrettelegger for styrke og vekst. VEV Romerike jobber hver dag med utvikling og tilgjengelighet, slik at de kan tilby kundene det beste tilbudet innen strøm, TV og internett.

Strømavtaler og priser

VEV Spot Time

Dette er en spotprisavtale hvor kunden betaler timesspot. Spotprisen varierer fra time til time, og man betaler kWh-prisen som gjelder når strømmen brukes. Avtalen har et påslag på 0,9 øre/kWh og et fast månedsbeløp på 39 kroner. Det er ingen bindingstid på spotprisavtalen, og fakturering skjer i etterkant av forbruk.

VEV Strøm Innkjøpspris

Med denne strømavtalen betaler kunder innkjøpspris, altså det samme som selskapet betaler for kraften. Prisen følger markedsprisen hos Nord Pool, og påslaget er på 2,94 øre/kWh. Avtalen har en fast månedspris på 39 kroner, faktura sendes i etterkant og det er ingen bindingstid.

Dekning

VEV Romerriket leverer strøm til hele landet.

Fordeler

-Egen kundeklubb
-Oversikt over strømforbruk i app
-Tilbyr TV og internett
-Lave påslag

Ulemper

-Ingen avtale om fastpris

Flere tjenester og produkter

Kundeklubb

VEV Romerriket har en egen kundeklubb hvor deres kunder kan melde seg inn. Som medlem får man tilgang til unike fordeler. Alle kunder får blant annet tilgang til Dagbladet +, og ved jevne mellomrom deler selskapet ut kinobilletter gjennom sitt samarbeid med Odeon Kino og Telia.

App

VEV Hjem er en app som gir kunder hos VEV Romerriket full oversikt over strømmen, slik at kunder holder seg oppdatert. I appen kan man følge med på forbruket både i kroner og kWh, sjekke spotpris for dagen i dag og morgendagen etter klokken 13:00. Sik kan man planlegge forbruk i henhold til prisene. Kunder finner også oversikt over alle fakturaer, samt gode tips til hvordan man kan spare strøm.

TV og internett

VEV Romerriket tilbyr sine kunder avtale om både internett og TV. Man kan velge mellom fire ulike hastigheter: 100 Mbit/s, 250 Mbit/s, 1 000 Mbit/s og 2 500 Mbit/s. Prisen starter på 669 kroner per måned. TV leveres av Telia og koster 560 kroner i måneden. Dette abonnementet inkluderer standard kanaler og 50 poeng, som kan brukes til å kjøpe kanaler.


Annonselenke