Varanger KraftMarked


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 4,56 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:48,75 kr/mnd
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Nyborgveien 70A, 9800 Vadsø

Nettsted: https://www.varanger-kraftmarked.no/

Telefon: 789 62 620

Åpningstider:

Mandag–fredag: 08:00–15:00

Lørdag og søndag: Stengt

Selskapet Varanger KraftMarked ble etablert i 2002, og er et selvstendig strømselskap. De selger strøm til husholdninger, bedrifter og offentlige virksomheter i hele landet, men har sitt tilholdssted i Øst-Finnmark. Strømmen kjøpes i hovedsak inn fra lokale leverandører, og all aktivitet er lokalt forankret.

Selskapet har ansvar for strømkunder, markedsføring, salg og service, og videreutvikling av selskapets produkter og avtaler. Varanger KraftMarked er også deltagende i lokale næringsforeninger med kompetanse og nettverk for å utvikle et lokalt næringsliv.

Strømavtaler og priser

Varanger Flyt

Spotprisavtale for husholdninger helt uten bindingstid. Kunder betaler spotpris pluss påslag som varierer avhengig av hvor i landet man bor. For kunder i Finnmark og Nord-Troms er påslaget 2,9 øre/kWh, for kunder i resten av Nord-Norge er det 3,65 øre/kWh og for resten av landet 4,56 øre/kWh. Grunnen er at kunder i Nord-Norge er fritatt moms. I tillegg er det et månedlig fastbeløp på 39 kroner eks. moms.

Solstrøm

Dette er en strømavtale for kunder som produserer egen strøm gjennom solceller, og sender dette tilbake over strømnettet. Ved høy produksjon vil Varanger KraftMarked kjøpe strøm av kunden for 100 øre/kWh, 125 øre/kWh i området utenfor Nord-Norge. Er produksjonen lavere enn forbruket, kjøper kunden strøm fra selskapet til spotpris pluss 4,1 øre/kWh. Påslaget for kunder i Nord-Norge som ikke er fritatt elavgift er 4,85 øre/kWh, og for resten av landet er påslaget 6,06 øre/kWh. Fastprisen er 39 kroner eks. moms.

Garantikraft

Denne strømavtalen følger spotpris, og sikrer kunder mot høye strømpriser. Kunder betaler spotpris inntil 56 øre/kWh, og aldri mer enn dette pluss påslag. Påslaget er på 4,5 øre/kWh for kunder i Nord-Troms og Finnmark, og 5,25 øre/kWh for kunder i resten av Nord-Norge. Avtalen har en risikokostnad på 4,1 øre/kWh og fast månedspris på 39 kroner, og er kun tilgjengelig for kunder i Nord-Norge.

Dekning

Varanger KraftMarked leverer strøm i hele Norge.

Fordeler

-Flere smarte produkter
-Spotprisavtale med pristak
-Konkurransedyktige priser

Ulemper

-Enkelte avtaler kun tilgjengelig i Nord-Norge

Flere tjenester og produkter

Sanntidsmåling og app

VarangerMonitor er en boks som kobles til strømmåleren, og gir informasjon om strømforbruk i sanntid rett til mobilen gjennom appen EcoMonitor. I appen kan man sjekke spotprisen for i dag og i morgen etter klokken 13:00, samt få oversikt over forbrukshistorikken. Det er også mulig å sette en grense for hvor mye strøm en ønsker å bruke. Appen vil da varsle når denne grensen overstiges.


Annonselenke