Ustekveikja Energi


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 5,25 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:59 kr/mnd
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Geilovegen 68, 3580 Geilo

Nettsted: https://ustekveikja.no/

Telefon: 32 08 70 00

Åpningstider:

Mandag–torsdag: 09:00–14:00

Fredag: 09:00–13:00

Lørdag og søndag: Stengt

Strømselskapet Ustekveikja Energi har nærmere 30 års fartstid i bransjen, og er ett av de mer erfarne selskapene på markedet. Selskapet ble etablert på Geilo i 1992, og har siden da jobbet for rimelig strøm og rask hjelp hos kundesenteret. Ustekveikja Energi eies av Hol kommune.

Selskapet har handlet strømkraft på børsen siden 1997, og er med det ett av de selskapene som har vært lengst på kraftbørsen. Dette gir selskapet en unik kunnskap og mulighet til å hjelpe sine kunder med å få rimelige og konkurransedyktige priser på strømmen uavhengig av strømavtale.

Selskapet er opptatt av miljø og natur, og har to vannkraftverk som leverer fornybar energi til innbyggerne i Hol kommune. Ustekveikja Energi har også medeier i et bioteknologiselskap. Som en klimabevisst aktør er selskapet miljøsertifisert og arbeider hver dag med å redusere sitt klimaavtrykk.

Strømavtaler og priser

Spotpris

Strømavtale hvor man betaler spotpris time for time. Spotprisen følger markedsprisen på Nord Pool til enhver tid. Påslaget på denne avtalen er 5,25 øre/kWh, og fast månedspris er 59 kroner. Det er ingen bindingstid på denne avtalen, og fakturering skjer etterskuddsvis.

Minispot

Spotprisavtale for kunder som bor i mindre boliger og leiligheter, og derfor bruker mindre strøm. Kunder betaler til enhver tid spotpris i henhold til Nord Pool, pluss påslag på 8,9 øre/kWh. Denne avtalen har ikke et fast månedsbeløp, kommer uten bindingstid og fakturering skjer etterskuddsvis.

Plusskunde

Kunder som produserer sin egen strøm gjennom solcellepanel på taket regnes som plusskunder. Når kunden produserer mer strøm enn de forbruker, kjøper selskapet strømmen for spotpris. Er forbruket høyere enn produksjonen, kjøper kunden strøm av Ustekveikja Energi til spotpris pluss 5,25 øre/kWh i påslag. Avtalen har et fast månedsbeløp på 59 kroner og ingen bindingstid.

Dekning

Ustekveikja Energi leverer strøm til hele landet.

Fordeler

-Spotprisavtaler
-Tilbyr mobilabonnement
-Egen app som er helt gratis
-Opptatt av fornybar energi

Ulemper

-Høye månedlige fastledd

Flere tjenester og produkter

Mobil

Ustekveikja Energi samarbeider med Release om å tilby mobilabonnement. Kunder kan velge mellom ulike pakker som alle inkluderer fri tale og SMS. Hovedforskjellen er mengden data som er inkludert. Pakkene inneholder fra 1 GB til 100 GB data, og koster fra 119 til 559 kroner i måneden.

App

I appen kan kunder følge med på spotprisen og planlegge sitt strømforbruk i forhold til prisene. Kunder får også oversikt over forbruket, samt et estimat på kostnadene så langt denne måneden.


Annonselenke