Tussa-24


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 4,5 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:35 kr/mnd
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Langemyra 6, 6160 Hovdebygda

Nettsted: https://www.tussa.no/privat

Telefon: 70 04 62 00

Åpningstider:

Mandag–fredag:08–18

Lørdag og søndag: Stengt

Strømselskapet Tussa-24 er et datterselskap under Tussa Kraft AS og en del av Tussakonsernet. Selskapet har hovedansvar for salg og markedsføring av kraft fra Tussa Kraft AS. Deres hovedkontor ligger i Dragsund.

Visjonen til Tussa-24 er å skape løsninger som er miljøvennlige og fremtidsrettede. De tilbyr flere smarte løsninger når det kommer til strøm og forbruk, samt at de også tilbyr bredbånd og TV-løsninger. Deres strømavtaler tilbys nå av selskapet Wattn, som Tussa startet opp sammen med Tafjord, SFE og Sognekraft.

Strømavtaler og priser

Webspot

Spotavtale som følger markedsprisen på kraftbørsen Nord Pool time for time. Avtalen har et påslag på 2,90 øre/kWh og ingen fastledd. Vilkårene for denne avtalen er gyldig i 12 måneder, men kunder har ingen bindingstid. Fakturering skjer i etterkant av forbruk. Denne avtalen må bestilles på nett for å få gjeldene kampanjepriser.

Spot

Strømavtale med timesspot som følger Nord Pool. Påslaget er 4,50 øre/kWh og månedlig fastledd på 35 kroner. Denne strømavtalen har ingen bindingstid eller tidsbestemte vilkår, og betaling skjer etterskuddsvis.

Spot Verdi

Dette er en strømavtale med spotpris og et påslag på 6,40 øre/kWh. Avtalen har et fastledd på 19 kroner per måned, og gir kunder rabatt på andre tjenester fra Wattn. Ved kjøp av elbillader får kunder med Spot Verdi 1 000 kroner i avslag på laderen, og 500 kroner rabatt på montering. Det gis også 100 kroner i rabatt på WattMeter, samt at kunder blir prioritert i telefonkø og ved saksbehandling. Avtalen har ingen bindingstid eller forskuddsbetaling.

Dekning

Tussa-24 leverer strøm til private og bedrifter i hele landet gjennom Wattn.

Fordeler

-Flere ulike spotprisavtaler
-Smarte løsninger for strømforbruk
-Tilbyr bredbånd og TV
-App fra Wattn

Ulemper

-Ingen avtale om fastpris

Flere tjenester og produkter

Internett og TV

Tussa-24 tilbyr løsninger for bredbånd både med og uten TV inkludert. Internett leveres gjennom fiberbredbånd, og kunder kan velge mellom tre hastigheter: 150/150, 300/300 og 500/500. Prisen starter på 719 kroner i måneden. Kunder som ønsker TV inkludert kan velge mellom to pakker, hvor hastigheten på internettet er hovedforskjellen. Pakken inkluderer enten 300/300 eller 500/500 bredbånd, faste kanaler og 50 poeng som kan benyttes til å kjøpe andre kanaler eller strømmetjenester.

App

I appen fra Wattn kan strømkunder sjekke spotpris og forbruk, og få beregnet kostnadene før nettleie. Appen viser spotprisen time for time, og man kan skru på varsling slik at man får varsel når prisen er på det laveste.


Annonselenke