Trollfjord Kraft


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 4,10 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:39,00 kr/mnd
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Nordnesveien 3, 8450 Stokmarknes

Nettsted: https://trollfjord.no/

Telefon: 76 11 80 00

Åpningstider:

Mandag–fredag: 08:00–15:00

Lørdag og søndag: Stengt

Kraftselskapet Trollfjord Kraft eies 100 % av Hadsel kommune, og har sine lokasjoner sentralt plassert på Stokmarknes. Selskapet ble stiftet i 1937, og har siden den gang produsert elektrisk kraft til kommunen gjennom egne vannkraftverk i Fiskfjorden og Trollfjorden. Trollfjord Kraft driver med både produksjon og distribusjon av vannkraft, samt salg av strømavtaler til private og bedrifter.

Da selskapet først ble startet opp, var det under navnet Hadsel Kommunale kraftverk, men siden 1937 har selskapet hatt flere omstruktureringer og byttet navn. Første gang var i 1993 da selskapet ble omdannet til et aksjeselskap og fikk navnet Hadsel Energiverk AS, som i 2003 ble endret til Trollfjord Kraft AS.

Ved årsskiftet 2022/2023 slo Trollkraft AS seg sammen med Nordkraft, og ble med det en del av Polar Kraft.

Strømavtaler og priser

Strømavtalene til Trollkraft AS leveres fra 1. januar 2023 av Polar Kraft AS. Prisene er oppgitt eks. moms.

Polar Fornybar

Dette er en spotprisavtale som følger timespot på Nord Pool, og gir opprinnelsesgaranti fra Heggmoen kraftstasjon i Bodø kommune. Denne avtalen sikrer at det produseres like mye fornybar energi som kunden selv forbruker mot et beløp på 5 kr/dag. Påslaget for avtalen er 4,10 øre, og månedlig fastledd ligger på 39 kroner.

Polar Lavpris

Standard spotprisavtale som følger spotprisen på kraftbørsen Nord Pool time for time. Avtalen har et påslag på 4,10 øre/kWh og et fastledd på 39 kroner per måned. Det er ingen bindingstid, og fakturering skjer etterskuddsvis.

Fastpris

Strømavtale med fastpris gir kunder en fast kWh-pris uavhengig av svingninger i markedet. Dette gir en forutsigbar strømpris gjennom hele avtaleperioden, som med denne avtalen er på to år. Fastprisen er 68,90 øre/kWh, inkludert elsertifikat og andre påslag. Fast månedsbeløp er 39 kroner. Denne avtalen har bindingstid på to år, og er kun tilgjengelig for kunder i Nord-Norge.

Dekning

Trollfjord Kraft leverer strømavtaler til hele landet gjennom Polar Kraft.

Fordeler

-Tilbyr flere ulike strømavtaler
-Egen app
-Fordelsprogram for kunder

Ulemper

-Høye påslag og fastledd
-Kun fastpris i Nord-Norge

Flere tjenester og produkter

Bredbånd

Trollfjord Kraft kan tilby internett, enten via fiberbredbånd eller radiobredbånd, gjennom sitt søsterselskap Trollfjord Bredbånd. Prisen er fra 665 kroner per måned.

App

Strømkunder kan laste ned appen Polar Kraft for å få full oversikt over strømavtale, forbruk og kostnader. Her får man oversikt over forbruket dag for dag, samt estimerte kostnader basert på spotprisen. Med informasjon om kostnader kan man planlegge forbruket slik at kostnadene blir lavere.


Annonselenke