Tinn Energi og Fiber


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 2,00 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:39,00 kr/mnd
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskudd
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Storgata 4, 3660 Rjukan

Nettsted: https://www.tinnenergifiber.no/

Telefon: 35 08 09 09

Åpningstider:

Mandag–fredag: 08:00–15:00

Lørdag og søndag: Stengt

Strømselskapet Tinn Energi og Fiber er et underselskap av Tinn Energi Gruppen, og driver med leveranse av strøm og fiber til kunder i Tinn kommune.

Tinn Energi Gruppen har en lang historie som strekker seg tilbake til 1908, da kommunen ble tildelt kraft gjennom konsesjoner for første gang. Gjennom de neste hundre årene har selskapet utviklet seg, startet med egen produksjon av kraft fra vannkraftverk i nærområdet, og utvidet områdene de leverte strøm til.

Strømavtaler og priser

Tinnpris Rabatt

Denne strømavtalen er kun tilgjengelig for innbyggere og hytteeiere som har adresse i Tinn kommune. Strømavtalen er en spotpris med rabatt som påvirkes av spotprisen. Spotpris over 52 øre/kWh gir 20 øre/kWh i rabatt. Ligger spotpris mellom 32 øre/kWh og 52 øre/kWh, betaler kunden 32 øre. Er spotpris lavere enn dette, betaler kunden derimot gjeldene spotpris. Avtalen har ingen påslag, men et fastledd på 29 kroner i måneden. Det er ingen bindingstid, og endring i rabatter varsles 30 dager i forkant.

Spot Nabokommune

Denne strømavtalen er tilgjengelig for beboere i Hjartdal, Midt-Telemark, Seljord og Vinje kommune. Avtalen er en spotprisavtale med påslag på 1 øre/kWh, og et fastledd på 39 kroner per måned. Det er ingen bindingstid på avtalen, og fakturering skjer etterskuddsvis.

Totalkunde Spot

Denne strømavtalen er kun tilgjengelig for strømkunder som allerede har en avtale med Tinn Energi og Fiber, men som ønsker strøm fra selskapet på sin primær- eller sekundærbolig i tillegg. Ved primærbolig i Tinn kan kunder få strøm levert fra selskapet til sekundærbolig som er utenfor kommunen. Prisen på avtalen er spotpris pluss 1 øre/kWh i påslag, samt et fastledd på 39 kroner per måned. Boliger i Tinn kommune kvalifiserer til avtalen Tinnpris Rabatt. Avtalen har ingen bindingstid, og faktura sendes i etterkant.

Dekning

Tinn Energi og Fiber leverer i hovedsak strøm til Tinn kommune, samt til husstander i Midt-Telemark, Hjartdal, Seljord og Vinje kommune. Innbyggere i Tinn kommune kan og få levert strøm til sekundærbolig andre steder i landet.

Fordeler

-Tilbyr spotpris med rabatt
-Lave påslag
-Egen app

Ulemper

-Demografisk begrenset
-Ingen avtale om fastpris

Flere tjenester og produkter

TV og internett

Tinn Energi og Fiber leverer fiberbredbånd til hele Tinn kommune. De tilbyr og en fleksibel TV-løsning gjennom et samarbeid med Telia Play. Kunder kan velge mellom fem ulike internettpakker fra 610 kroner i måneden, og få et TV abonnement fra Telia til 499 kroner per måned.


Annonselenke