Talkmore


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot
Månedlig fastbeløp:49,00 kr/mnd
Prisgaranti:24 måneder
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Kanalveien 46, 5068 Bergen

Nettsted: https://talkmore.no/

Telefon: 915 09 915

Åpningstider:

Mandag – Fredag: Fra 08 til 17

Lørdag: Fra 10 til 14

Søndag: Stengt

I 2004 startet Talkmore opp med et mål om å selge billige og enkle mobilabonnementer. De la vekt på at abonnementene ikke bare skulle være rimelige på papiret, men være like rimelige når regningen kom. Det skulle med andre ord ikke være noen skjulte kostnader, og abonnementene skulle være enkle å forstå. Slik kunne man garantere at ingen kunder betalte mer for noe de ikke trengte, eller at de ville få en høyere regning enn antatt fordi forbruket var høyere.

Etter tre år ble selskapet kjøpt opp av Telenor. Eierskiftet innebar at kundene fikk samme dekning som Telenors eksisterende kunder, men til en rimeligere pris. I 2021 fusjonerte selskapet Dipper med Talkmore, og Talkmore bedrift ble til. Nå kunne de for første gang tilby molbilabonnementer også til bedriftskunder.

Høsten 2020 ble det for første gang også mulig å kjøpe strøm via Talkmore. Selskapet videreførte filosofien om enkle og billige abonnementer også i strømavtalene sine. Da disse avtalene ble lansert ble det lagt vekt på at det ikke skulle finnes skjulte kostnader. I kombinasjon med fortsatt god kundeservice skulle man sikre fornøyde kunder.

Strømavtaler og priser

Talkmore kjøper inn strøm fra strømbørsen, og selger den videre til kundene sine uten å legge til ekstra kostnader. Mens andre strømleverandører gjerne har et påslag på prisen betyr dette at Talkmores kunder får strøm til spotpris. Selskapet var den første strømleverandøren på det norske markedet som tilbød strøm uten påslag. Det eneste ekstra du betaler her er er et lite, månedlig gebyr.

Talkmore strøm

Dette er den eneste strømavtalen Talkmore tilbyr. Den er enkel å forstå og forholde seg til. Det er flere fordeler med bare én strømavtale, som for eksempel at du slipper å lure på om du valgte riktig alternativ. En annen fordel er at strømleverandøren ikke kan overføre deg til en dyrere avtale, hvis for eksempel den avtalen du har planlegges fjernet. Strømavalen til Talkmore har heller ingen bindingstid.

Som alle andre strømleverandører kjøper Talkmore inn strømmen sin fra Nord Pool. Den største forskjellen er som nevnt at Talkmore ikke legger noen påslag på prisen. Kundene betaler med andre ord spotprisen fra Nord Pool time for time. Det betyr at ingen skjulte kostnader blir lagt til regningen din. Du betaler ganske enkelt bare for det du bruker. I tillegg kommer et fast månedlig gebyr på 49 kroner. Talkmore ble i november 2022 kåret til den beste strømavtalen med 24 måneders prisgaranti av bytt.no.

Gjennomfakturering

Det er viktig for Talkmore at alt skal være enklest mulig for kunden. Derfor kan både strøm og nettleie komme på samme regning. Dette kalles gjennomfakturering og betyr at nettleien fra nettselskapet ditt er inkludert på fakturaen du får av dem. Om du får strømstøtte vil dette allerede være trukket fra på fakturaen.

Uten gjennomfakturering vil strøm og nettleie komme på hver sin regning, og støttebeløpet vil bli trukket fra på nettleiefakturaen. Dette tilbudet eksisterer ganske enkelt for å unngå at kunder først må betale en dyr regning, for så å bli refundert på nettleien to uker senere. For å kunne tilby gjennomfakturering må Talkmore ha en avtale med nettleverandøren. Du kan enkelt sjekke på nettsidene deres om nettselskapet ditt har en avtale med Talkmore.

Dekning

Talkmore selger strøm til hele Norge. Du trenger med andre ord ikke å sjekke om de har dekning i ditt område før du bytter. Prisene som gjelder for deg, er prisene som er satt av Nord Pool. Ønsker du derimot gjennomfakturering, må du sjekke på nettsiden deres om de kan tilby deg dette. For å kunne gi deg gjennomfakturering må selskapet ha en avtale med strømleverandøren din.

Fordeler

-Strøm til spotpris
-Reguleres time til time basert på Nord Pool sine priser
-Dekning over hele landet
-Gjennomfakturering med alt på én og samme regning
-Ingen ekstra gebyrer eller påslag
-Egen app
-Ingen bindingstid

Ulemper

-Bare én strømavtale tilbys
-Gjennomfakturering er ikke tilgjengelig for alle
-Kan være vanskelig å beregne hva regningen kommer på med varierende priser
-Det er litt lite informasjon om strømavtalen tilgjengelig på nettsidene
-Ikke mulig å få både telefon og strøm på samme regning selv om du har abonnement for begge deler hos Talkmore

Flere tjenester og produkter

App

Talkmore har en egen app beregnet på strømkundene sine. Den heter Talkmore Strøm, og kan lastes ned på Google Play og i App Store. Med denne appen kan du enkelt overvåke forbruket ditt. Har du flere strømmålere kan du enkelt samle dem i appen for enda bedre oversikt.

Du kan også prøve deg fram med forskjellige metoder for å spare strøm, og se i appen hva som utgjør en faktisk forskjell for deg. Om du kan spare på strøm, vil du også spare penger. I tillegg kan du sjekke spotprisen til Nord Pool i appen time for time. Du finner dessuten fakturaene dine i appen, både historiske og utestående. Slik blir det enda enklere for deg å holde oversikt over eget forbruk.

Min side

Om du ikke har mulighet til å laste ned appen kan du likevel dra nytte av fordelene den tilbyr deg som kunde. På nettsidene til Talkmore finner du noe som heter Min side. Etter at du har registrert deg kan du benytte deg av de samme fordelene som du ville hatt i appen. Også her kan du finne oversikt over fakturaer og innbetalinger.

Varslinger

Talkmore tilbyr kundene sine varslinger, både på SMS og e-post. Både på Min side og i appen kan du velge hva du ønsker å varsles om og samtykke til varslinger. Hvis du vil stoppe varslingene fjerner du enkelt samtykket på samme sted.

Verv en venn

Talkmore tilbyr deg prisreduksjon hvis du verver en venn. Hvis du får en venn til å bytte til Talkmore vil du få 500 kroner i avslag på din neste faktura. Vennen du verver får den samme rabatten på sin regning.

Mobilabonnement

Selv om Talkmore er et husholdningsnavn i Norge er det ikke på grunn av den banebrytende strømavtalen deres. Det selskapet utvilsomt er best kjent for, er mobilabonnementene.

Siden oppstart i 2004 har de lagt vekt på at mobilabonnementene skal være rimelige og enkle å bruke. Til å begynne med fikk man en liten fordel som mobilkunde hvis man også ønsket å kjøpe strøm hos dem, nemlig at det månedlige gebyret ble litt lavere.

Denne løsningen har de siden gått vekk fra, og strømavtalen og mobilabonnementene er nå adskilt hos Talkmore. Dette er for å gi deg en god oversikt over forbruket begge steder.


Annonselenke