Tafjord Kraft


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 4,50 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:35,00 kr/mnd
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Retirovegen 4, 6019 Ålesund

Nettsted: https://www.tafjord.no/

Telefon: 70 10 00 00

Åpningstider:

Mandag – Fredag: 09:00 – 20:00
Lørdag: 12:00 – 15:00
Søndag: Stengt

I 1917 gikk 12 kommuner i Møre og Romsdal sammen og etablerte Tafjord Kraftselskap. Det som begynte som et interkommunalt selskap ble omgjort til et AS i 1998. I dag eier Ålesund kommune 50,1 % av selskapet, mens den resterende andelen eies av kommunene Ørskog og Norddal, samt kraftselskapet BKK.

Tafjord Kraft drifter i dag hele 20 kraftverk på Sunnmøre. Den eldste stasjonen, Tafjord 1, ble tatt ut av drift i 1989 da det ble bygget en ny stasjon like i nærheten. I 1991 ble stasjonen igjen åpnet, da som et museum der besøkende kan få et innblikk i selskapets historie. Her kan man blant annet lese mer om Tafjord-ulykken i 1934, hvor en stor flodbølge slo 300 meter innover land og ødela selskapets anlegg, strømnett og utstyret ved sjøen.

Tafjord Kraft leverer ren energi produsert på vannkraft fra magasinene i området. Dette gir miljønøytral og fornybar energi til alle husstander og bedrifter som er kunder hos selskapet.

Strømavtaler og priser

Tafjord Kraft tilbyr kun én strømavtale.

Spot fra Wattn

Strømavtalen fra Tafjord Kraft leveres gjennom et samarbeid med Vestlandsselskapet Wattn. De tilbyr en spotprisavtale hvor prisen per kWh følger kraftbørsen NordPool time for time. Denne avtalen gjør det mulig for kundene å tilpasse forbruket etter når strømmen er billigst. Kunder betaler timeprisen for strømmen de bruker, samt et påslag på 4,5 øre/kWh. Det kommer i tillegg et fast månedsbeløp på 35 kroner. Avtalen har ingen bindingstid.

Dekning

Tafjord Kraft leverer strøm til alle områder i Norge gjennom sitt samarbeid med Wattn.

Fordeler

-Ingen bindingstid eller forskuddsbetaling
-Tilbyr TV- og Internett-løsninger
-Mobiltelefoni gjennom samarbeid med Telia
-Månedlige fordeler tilgjengelige for kunder

Ulemper

-Ingen

Flere tjenester og produkter

Tafjord Fordel

Som kunde hos Tafjord Kraft får man invitasjon til lokale aktiviteter hver måned. Aktivitetene er tilpasset årstiden og passer til hele familien. Om vinteren inviteres det til blant annet skredkurs og skidager, mens sommermåneden byr på rabatter på fotballkamper og Jugendfest, samt aktiviteter hos lokale samarbeidspartnere.

TV og internett

I tillegg til strøm tilbyr Tafjord Kraft en TV- og internettpakke som blant annet inkluderer deres eget fiberbredbånd 500/500 Mbps. TV-pakken inkluderer 15 faste kanaler pluss 50 poeng kundene kan bruke til å kjøpe flere kanaler og strømmetjenester, blant annet HBO, Netflix og Viaplay. TV-boksen har kapasitet til å lage inntil 500 timer med opptak og kommer med innebygget Chromecast. Tafjord Kraft har inngått et samarbeid med Telia slik at kundene også får tilgang til Telia Play og Telia Sky. Prisen er 1 145 kroner per måned.

Mobil

Gjennom sitt samarbeid med Talia tilbyr Tafjord Kraft også mobilabonnement. Kunder kan velge mellom alle abonnementene fra Telia. Disse inkluderer en bestemt datapakke, fri data, SMS og MMS i hele Norden og EU/EØS.

Min Side

Tafjord Kraft har to løsninger for Min Side, en for strømavtalen og en for TV og internett. På Min Side Wattn får kunder oversikt over sin strømavtale, forbruk og faktura. For TV og Internett åpner Min Side for å gjøre endringer til abonnementet, endre kanaler og kjøpe ekstra kanalpakker.


Annonselenke