Svorka


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spotpris
Pris:Spot + 5,95 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:49 kr/mnd
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskudd
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Svartvassvegen 6, 6650 Surnadal

Nettsted: https://svorka.no/strom/bestille/stromavtaler/

Telefon: 979 12 222

Åpningstider:

Mandag–fredag: 9:00–19:00

Lørdag og søndag: 10:00–14:00

Energiselskapet Svorka holder til på Indre Nordmøre og driver med produksjon av elektrisk kraft, el-installasjon og løsninger for TV og bredbånd. Selskapet er stadig i endring, og er opptatt av å kunne endre seg i takt med samfunnet rundt. Svorka skal tilby løsninger som passer for både private kunder og bedrifter i dag og i fremtiden.

Selskapet tar en aktiv del av samfunnsansvaret, og alt overskuddet går tilbake til lokalsamfunnet. Dette gjøres i form av skatter, arbeidsplasser, utbytte og sponsorat til lokale idrettslag og foreninger.

Strømavtaler og priser

Fast

Dette er en strømavtale som gir en fast kWh-pris over en bestemt periode. Denne passer for kunder som ønsker forutsigbarhet, og er tilgjengelig i Midt- og Nord-Norge. kWh-prisen er 109 øre, og gjelder i seks måneder fra oppstart. Det er et fastbeløp på 35 kroner per måned, og bindingstiden er seks måneder.

Strøm

Strømavtale med timesspot. Strømprisen følger timesprisen på kraftbørsen Nord Pool, og endres gjennom hele dagen. I tillegg til timesspot betaler kunden et påslag på 5,95 øre per kWh og et fast månedsbeløp på 49 kroner. Avtalen har ingen bindingstid, og kan sies opp med 14 dagers varsel.

Student

Dette er en egen strømavtale for studenter, og det må derfor fremvises studentbevis ved inngåelse av avtalen. Avtalen baserer seg på spotpris pluss et påslag på 3,95 øre/kWh. Månedsprisen på denne avtalen er 19 kroner, og den har ingen bindingstid.

Webspot

Denne strømavtalen baserer seg på et rent elektronisk kundeforhold. Kunder får strøm til timesspot pluss 5,95 øre i påslag. Fastbeløpet er på 29 kroner, avtalen har ingen bindingstid og all fakturering skjer elektronisk i etterkant.

Dekning

Svorka leverer strøm til alle strømområdene i Norge.

Fordeler

-Tilbyr flere ulike spotprisavtaler
-Egen avtale for studenter
-Tilbyr flere ekstra tjenester

Ulemper

-Kun fastpris til kunder i Midt- og Nord-Norge

Flere tjenester og produkter

Bredbånd

Svorka tilbyr også internett og TV-pakker som inkluderer fiberbredbånd fra Svorka og TV-pakke fra Telia. Man kan velge mellom tre ulike pakker: basis, familie og super. Forskjellen på pakkene er hastigheten på internettet og kostnaden. Pakke med TV og internett koster fra 1 071 kroner, mens med bare bredbånd koster fra 799 kroner per måned.

App

I Svorka-appen får kunder oversikt over alt knyttet til deres kundeforhold og strømavtale. Her kan man følge med på forbruket sitt, sjekke spotprisen til enhver tid og få et overslag på strømkostnadene inneværende måned.


Annonselenke