Stranda Energi


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 7,24 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:12,50 kr/mnd
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Ødegårdsvegen 123, 6200 Stranda

Nettsted: https://strandaenergi.no/

Telefon: 93 07 98 30

Åpningstider:

Mandag – Fredag: 09:00 – 15:00
Lørdag – Søndag: Stengt

Stømselskapet Stranda Energi eies helt og holdent av Stranda kommune, og drifter sine egne vannverk i kommunen. Deres mål er å tilby konkurransedyktig strøm til hele Norge og samtidig bidra til lokalsamfunnet i form av støtte til lokale lag og organisasjoner.

Energiverket i Stranda ble etablert tilbake i 1916, og i 1949 fikk de navnet Stranda Kommunale Elverk. På 1970-tallet ble selskapet utvidet da de lokale kraftselskapene på Hellesylt og i Geiranger og Liabygda ble samlet i ett og samme selskap. Siden da har bedriften hatt flere navn, men fra 2012 har den vært kjent som Stranda Energi AS.

Strømavtale og priser

Stranda Energi har strømavtaler for både private og bedrifter.

Spotpris

Denne avtalen følger prisene på kraftbørsen NordPool og endres time for time. Kunder betaler den aktuelle timeprisen for den strømmen de har brukt, samt et påslag på 7,24 øre/kWh. Dette påslaget inkluderer både moms og elsertifikat. I tillegg kommer et fast beløp på 12,50 kroner måneden. Det er ingen bindingstid på avtalen, som kommer med en seks måneders prisgaranti på påslaget.

Fastpris

Denne avtalen er kun tilgjengelig for kunder i Møre og Romsdal. Kunder som inngår denne avtalen låser prisen på strømmen i enten ett eller to år. Avtalen har den samme prislappen uavhengig av bindingstid. Prisen er 119,20 øre/kWh og et fast gebyr på 12,50 kroner i måneden.

Spotpris Bedrift

Dette er en spotprisavtale for bedrifter. Også her reguleres prisen per kWh av NordPool, og bedrifter betaler den prisen som strømmen kostet da den ble benyttet. I tillegg kommer det er påslag og et fastledd. Dette beløpet kan avtales ved å kontakte Stranda Energi.

Energiforvaltning

Stranda Energi har forvaltere som kjøper strøm frem i tid. Med denne avtalen får bedrifter en avtale som kombinerer spotpris og fastpris. Hva bedriften må betale for strømmen avhenger av hvilken avtale de inngår med Stranda Energi.

Fastpris Bedrift

Denne avtalen gir bedrifter den samme strømprisen gjennom hele avtaleperioden. Avtalen kan kun inngås ved direkte kontakt med Stranda Energi, da selskapet gir et pristilbud tilpasset hver enkelt bedrift.

Dekning

Stranda Energi leverer strøm til hele Norge. Enkelte avtaler er derimot forbeholdt kunder i Møre og Romsdal.

Fordeler

-Tilbyr fastpris
-Ingen forskuddsbetaling
-Prissikring i seks måneder

Ulemper

-Fastpris kun til lokale kunder
-Høye påslag på strømmen

Flere tjenester og produkter

Hyttestrøm

Spotprisavtale på levering av strøm til fritidsbolig med rabatt på kWh-prisen. Rabatten er på 1 øre/kWh og tilleggstjenesten er gratis.


Annonselenke