Strøyma


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spotpris
Pris:Spot + 6,50 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:39,00 kr/mnd
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskudd
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Stallabrotvegen 119,5640 Eikelandsosen

Nettsted: https://www.stroyma.no/

Telefon: 565 80 040

Åpningstider:

Mandag–fredag: 8–15

Lørdag og søndag: Stengt

Strømselskapet Strøyma er et datterselskap til kraftprodusenten Fusa Kraftlag SA. Selskapet driver med salg av strøm og bredbånd, og er en lokal aktør som satser på lokalsamfunnet og bærekraftig energi.

Strøyma har sine kontorer i Bjørnafjorden kommune, og bidrar til lokalsamfunnet med arbeidsplasser og sponsorat av lokal kultur, idrett og frivillig arbeid.

Strømavtaler og priser

TimeSpot

Strømavtale hvor strømprisen baserer seg på timesspot fra kraftbørsen Nord Pool. I tillegg til spotpris, betaler kunden et påslag på 6,5 øre/kWh og et månedlig fastbeløp på 39 kroner.

Solstraum

Denne strømavtalen er for kunder som har solceller på taket og produserer strøm selv. Produseres det mer strøm enn kunden bruker, vil denne kjøpes av Strøyma til spotpris pluss påslag. Er produksjonen lavere enn forbruket, kjøper kunder strøm fra selskapet til strøm pluss 6,5 øre/kWh i påslag. Fast månedsbeløp her ligger på 39 kroner.

Dekning

Strøyma leverer strøm til alle fem områdene i Norge.

Fordeler

-Tilbyr spotpris
-Ingen bindingstid
-Egen app og pulsmåler
-Tilbyr TV og internett

Ulemper

-Høye påslag
-Ingen prisgaranti

Flere tjenester og produkter

App

Appen fra Strøyma gir kunder full oversikt over strømforbruk, spotpris for de neste 24 timene, fakturaer og alt annet som har med strømabonnementet å gjøre. Denne informasjonen gjør det enklere å planlegge forbruket i forhold til når strømmen er rimeligst, og man kan følge med på hvor mye strømmen har kostet så langt slik at man ikke blir overasket av høye regninger. Kunder som har elbillader, kan også styre lading av bilen i appen.

Puls

Med pulsmåler på strømmåleren får kunden sanntidsmålinger på strømforbruket rett i appen. Når man kan følge med på strømbruket her og nå, er det mulig å gjøre justeringer slik at forbruket, og dermed kostnadene, blir lavere. Måleren koster 499 kroner å kjøpe, og har en månedlig pris på 19 kroner som går til å dekke datatrafikken mellom måler og telefon.

TV og internett

Strøyma har inngått et samarbeid med Altibox om levering av TV og internett til deres kunder. De tilbyr tre ulike alternativer for TV og internett, Medium, Standard og Pluss, hvor hovedforskjellen er hvor raskt internettet er. Medium har en hastighet på 100/100 Mbit/s, Standard 500/500 Mbit/s og Pluss 1000/1000 Mbit/s. Prisen er fra 1 059 for TV og internett, men kunder kan også velge kun internett fra 749 kroner i måneden.


Annonselenke