Sognekraft


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris: Spot + 4,50 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:35 kr/mnd
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Røysavegen 1, 6893 Vik i Sogn

Nettsted: https://www.sognekraft.no/

Telefon: 57 69 86 00

Åpningstider:

Mandag–fredag: 09:00–15:00

Lørdag og søndag: Stengt

Strømselskapet Sognekraft ble etablert i 1947 av kommuner og kraftlag som holdt til i Midt og Indre Sogn. Målet var å forsyne private og bedrifter i lokalsamfunnet med kraft og energi.

Sognekraft er organisert som et konsern med Sognekraft Produksjon AS som morselskap. Selskapet eier eller er på eiersiden av flere andre selskap, slik som Wattn AS og Sognenett AS. Det er gjennom disse datterselskapene at Sognekraft driver med sin produksjon og leveranse av kraft, samt tilbudet om TV og internett til kunder i samfunnet.

Sognekraft er en lokal aktør som satser på samfunnet gjennom arbeidsplasser og tilskudd til næringslivet og frivillig arbeid. Selskapet har omtrent 150 ansatte på sine lokasjoner, og er sponsor av flere organisasjoner og lag i Sogn kommune og omegn.

Strømavtaler og priser

Strømavtalene som tilbys av Sognekraft går via Wattn AS, et strømselskap hvor Sognekraft AS er deleier.

Webspot

Strømprisavtalen følger spotprisen på kWh time for time. Kunder betaler kWh-prisen for når strømmen forbrukes og et påslag på 2,9 øre/kWh. Avtalen har ingen fast månedspris eller bindingstid. Webspot må bestilles digitalt gjennom app eller nettside.

Spot

Dette er en spotprisavtale som følger Nord Pools markedspris time for time. Avtalen har et påslag på 4,50 øre/kWh og en fastpris på 35 kroner per måned. Det er ingen bindingstid på avtalen, og strømselskapet ordner alt det praktiske rundt flytting og oppstart av.

Spot Verdi

Denne strømavtalen følger spotprisen time for time, og har et påslag på 6,4 øre/kWh. Månedsprisen er på 19 kroner, og det er ingen bindingstid. Med denne strømavtalen får kunder i tillegg flere fordeler, slik som rabatt på elbillader, rabatt på kjøp av WattMeter, og prioritering i telefonkø og ved saksbehandling.

Dekning

Sognekraft tilbyr strømavtaler i hele landet gjennom sitt eierskap i selskapet Wattn.

Fordeler

-Strømavtale med ekstra fordeler
-Egen app
-Konkurransedyktige priser

Ulemper

-Ingen fastprisavtale
-Komplisert organisering av strømavtaler

Flere tjenester og produkter

Bredbånd

Gjennom datterselskapet Sognenett AS tilbyr Sognekraft fiberbredbånd til husstander i nærmiljøet. De samarbeider også med Telia, slik at kunder kan få både TV og internett på samme sted. Kunder kan velge mellom to ulike internettløsninger, 500/500 Mbit/s for 990 kroner per måned, eller 1000/1000 Mbit/s for 1 290 kroner per måned. TV fra Telia gir tilgang til to løsninger, hvor forskjellen er hvor mange poeng man får til å velge flere kanaler.


Annonselenke