Smart Energi


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 5,95 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:49 kr/mnd.
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Stabburveien 18, 1617 Fredrikstad

Nettsted: https://www.smartenergi.com/

Telefon: 987 02 361

Åpningstider:

Mandag – Fredag: 08:00 – 16:00

Lørdag – Søndag: Stengt

Strømselskapet Smart Energi startet opp i 2010 og var en del av konsernet Fredrikstad Energi. Fredrikstad Energi har produsert og levert elektrisk kraft i over 125 år, helt siden 1895. I 2023 ble Smart Energi en del av Yve-konsernet.

Smart Energi er opptatt av at løsninger skal være fremtidsrettede, grønt og rimelig. Strøm skal ikke koste mer enn nødvendig, og rådgivere hos Smart Energi er klare for å hjelpe kunder med å velge den beste strømavtalen i forhold til sitt forbruk.

Som en pådriver for grønn energi kan Smart Energi være behjelpelig med produksjon av egen strøm. Selskapet er en ledende aktør innenfor solceller, og kan hjelpe med å lage et system som er skreddersydd for å oppnå maksimal nytte og ytelse.

Strømavtaler og priser

Spot Time

Strømavtale med timesspot som til enhver tid følger markedsprisen på kraftbørsen Nord Pool. Avtalen har et påslag på 5,95 øre/kWh og et fastledd på 49 kroner per måned. Som ny kunde får man dekket de faste kostnadene de første tre månedene. Denne avtalen har ingen bindingstid og kunder faktureres i etterkant av forbruket.

Dekning

Smart Energi har hovedkontor i Fredrikstad, og leverer strøm til hele landet.

Fordeler

-Spotprisavtale
-Egen app
-Mulig å kjøpe strømforsikring

Ulemper

-Høyt påslag
-Høye månedlige kostnader
-Ingen fastprisavtale

Flere tjenester og produkter

App

Appen fra Smart Energi gir kunder full oversikt over alt som har med deres kundeforhold og strømforbruk å gjøre. Man kan sjekke sitt daglige forbruk av kWh og følge med hvordan situasjonen utvikler seg utover i måneden. Forbruket måles både i kWh og i kroner, noe som gjør det enklere å vurdere kostnadene og gjøre endringer for å redusere kostnadene.

Strømforsikring

Smart Energi tilbyr strømforsikring for 1,50 kroner per dag. Forsikringen dekker kundens strømregning om de blir arbeidsledig, sykemeldt eller får skade på det elektriske utstyret grunnet overspenning, lynnedslag eller andre elektriske feil. Ved sykdom eller arbeidsledighet i mer enn 30 dager dekkes kostnader på inntil 5 000 kroner per måned i 6 måneder. Skader dekkes av innboforsikringen, og strømforsikringen dekker egenandelen på innboforsikringen, inntil 4 000 kroner.

Elbillader

Smart Energi tilbyr løsning for oppsett av elbillader hos private. Kunder kan kjøpe laderen Zaptec Go gjennom selskapet og nedbetale laderen rentefritt over strømregningen. Nedbetalingstiden er tre eller fem år, med et månedsbeløp på 267 kroner eller 444 kroner. Kunder kan også betale alt på en gang, da koster det 15 990 kroner. Prisen inkluderer montering.


Annonselenke