Skandia Energi


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot
Månedlig fastbeløp:12,00 kr/mnd
Prisgaranti:2 måneder
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Vestre Strandgate 27,4611 Kristiansand

Nettsted: https://www.skandiaenergi.no/

Telefon: 38 70 16 16

Åpningstider:

Mandag – Fredag: Fra 09 til 16

Lørdag – Søndag: Stengt

Strømselskapet Skandia Energi ble stiftet i 2015. I dag er det helnorsk selskap som leverer strøm til både privatkunder og bedrifter, med en visjon om å levere billig strøm til kundene. Derfor tilbyr de alle sine strømavtaler til spotpris og er en av de rimeligste leverandørene i dagens marked.

Skandia Energi har også fokus på bærekraft og grønn energi, og har ambisjon om å bli en ledende aktør innen innovative og miljøvennlige løsninger på strømmarkedet. Selskapet ønsker å levere 100 % fornybar energi til sine kunder og tilbyr i den forbindelse opprinnelsesgaranti for hele forbruket ditt. Dette er med andre ord et godt valg for både lommeboken og miljøet.

Strømavtaler og priser

Selskapet tilbyr en rekke ulike strømavtaler, slik at du kan velge den som passer best for deg og dine behov.

Skandiaspot

Dette er selskapets mest populære strømavtale, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Det månedlige fastbeløpet ligger på bare 29 kroner, og det er ingen bindingstid på avtalen. I tillegg til den faste månedsprisen kommer et påslag på 5,6/kWh som inkluderer lovpålagte elsertifikater. Med Skandiaspot får du opprinnelsesgaranti for hele forbruket ditt. Du kan altså ha god samvittighet for strømforbruket ditt, da alt er 100 % fornybar energi.

Digitalstrøm

Dette er en strømavtale som vil passer for deg som ønsker en god strømavtale med lave månedlige fastbeløp. Det som gjør at denne avtalen står ut i mengden er at den er heldigital og betales automatisk fra nettbanken din via eFaktura og AvtaleGiro. I tillegg er det selvbetjening på Min side. Strømavtalen kommer med et månedlig fastbeløp på 12 kroner, og har ingen bindingstid. Her betaler du 2,5/kWh i ørepåslag. Merk at dersom du ikke har eFaktura eller AvtaleGiro tilkommer det et fakturagebyr på 69 kroner på regningen din hver måned.

Solstrøm

Strømavtalen Solstrøm er en spesialtilpasset avtale for deg som produserer din egen strøm ved hjelp av solceller. Dette er en av markedets gunstigste avtaler for plusskunder. Strømmen du ikke produserer selv får du til spotpris, akkurat som i de andre avtalene. Men om du produserer et overskudd kjøper Skandia Energi dette. Det betyr at hvis du produserer mer enn du bruker, vil Skandia Energi kjøpe den for 1 krone per kWh. Denne prisen gjelder for inntil 5000 kWh de første 12 månedene. Dersom du kjøper strøm er den også her dekket av opprinnelsesgarantien. Alt er altså 100 % fornybar energi.

Denne avtalen kommer med 12 måneders bindingstid, og har et månedlig fastbeløp på 35 kroner. Ved gjennomsnittlig forbruk betaler du her 933,- i påslag for 12 måneder, fratrukket energi du selv produserer.

Hyttestrøm

Denne spesialavtalen er for deg som har fritidsbolig. Avtalen tilbys uten bindingstid eller månedlig fastbeløp, og ørepåslaget er det samme som for Skandiaspot. Du betaler med andre ord kun for det du forbruker av energi. Med tanke på at du dessuten betaler spotpris for strømmen er dette utvilsomt et svært godt tilbud. Også her er får du opprinnelsesgaranti som sikrer at strømmen er 100 % fornybar. Du kan benytte deg av denne strømavtalen uansett om fritidsboligen din er en hytte, leilighet eller hybel.

Dekning

Skandia Energi tilbyr strøm over hele Norge.

Fordeler

-Lave månedlige fastbeløp
-Spotpris på alle strømavtalene
-Opprinnelsesgaranti
-Skandia Energi kjøper overskuddsstrøm
-Flere strømavtaler å velge mellom
-Ingen lokketilbud

Ulemper

-Nettsidene er lite oversiktlige

Flere tjenester og produkter

Prismatch

Mange strømtilbud ser veldig rimelige ut på papiret, men er det kanskje bare for en kort tid. Da er det fort gjort å la seg lokke til å bytte til en annen strømleverandør, og innen tilbudet er over kan skaden ha skjedd. For å sikre kundene sine den billigste prisen til enhver tid, har Skandia Energi kommet med prismatch. Da slipper du å lure på om andre tilbud kan være billigere, og potensielt bli sittende med en dyrere regning enn nødvendig.

Prismatch betyr helt enkelt at Skandia Energi matcher tilbud om billigere strøm fra andre leverandører. Alt du trenger å gjøre for å få prismatch er å sende inn dokumentasjon på det billigere tilbudet du har fått. Da vil Skandia Energi matche prisen på det andre tilbudet i 30 dager, basert på prisen du allerede betaler og ditt forventede forbruk.

Fornøydhetsgaranti

Om du ikke er 100 % fornøyd med Skandia Energi tilbyr selskapet deg tilbakebetaling. Hele månedspåslaget du har betalt for vil da bli returnert til deg. Du trenger ikke å forklare deg og det vil ikke bli stilt spørsmål, pengene vil ganske bli gitt tilbake. Fornøydhetsgarantien gjelder bare for kunder med avtaletid på minimum 9 måneder.

Min side

På nettsidene til Skandia Energi kan du registrere deg på Min side. Når du logger inn her har du full oversikt over forbruket ditt og fakturaene dine. Om du har strømavtalen som heter Digitalstrøm kontrollerer du alt enkelt på Min side.

Dette er et selskap som også tilbyr svært god kundeservice. Det loves både rask responstid og høy kvalitet på tilbakemeldinger dersom du har spørsmål du ikke finner svar på via FAQ på Min side. Kundeservice er tilgjengelig på telefon alle hverdager mellom 09:00 og 16:00.

Om du ønsker å bytte strømleverandør og satse på Skandia Energi ordner selskapet alt det praktiske for deg, raskt og enkelt. Du kan også ta med deg avtalen din dersom du flytter til ny adresse.


Annonselenke