Saga Energi


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 4,90 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:39,00 kr/mnd.
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Postboks 60, 2051 Jessheim

Nettsted: https://sagaenergi.no/

Telefon: 97 00 00 90

Åpningstider:

Mandag–fredag: 09–15

Lørdag og søndag: Stengt

Strømselskapet Saga Energi er et lite selskap fra Jessheim som utfordrer de større og mer etablerte selskapene. Saga Energi har som mål å tilby gode strømavtaler uten kompliserte vilkår, og satser på enkle løsninger og lett tilgjengelig kundeservice. Det er ingen lokketilbud eller skjulte tillegg, vilkårene er tydelige og uten liten skrift, og alle kunder får tilbud om de samme strømavtalene, uansett hvor lenge de har vært kunde.

Strømavtaler og priser

Spotpris med kundeutbytte

Strømavtaler med spotpris følger til enhver tid kraftbørsen Nord Pool og kWh-prisen der. Kunder betaler timesprisen for strømmen de bruker, samt et påslag på 4,9 øre/kWh. I tillegg er det faste månedskostander på 39 kroner. Denne avtalen kommer også med kundeutbytte knyttet til forvaltning av strøm. Kunder får avslag om Saga Energi oppnår gevinst på resultatet, og målet er å åpne mellom 0–10 øre/kWh i gevinst. Skulle det bli tap på forvaltningen, blir ikke kunden belastet.

Spotpris – 5,1 øre

Med denne strømavtalen betaler kunder timespot for strømmen som brukes, minus 5,1 øre/kWh. Denne avtalen har ingen påslag, og de faste månedlige kostnadene utgjør 39 korner i måneden. Avtalen er kun gyldig i 12 måneder, etter dette vil kunder bli flyttet over på Saga Energis andre spotprisavtale.

Dekning

Saga Energi tilbyr strøm i alle områdene i Norge.

Fordeler

-Spotpris med gode fordeler
-Lave månedlige kostnader
-Forvaltning uten risiko for kunden

Ulemper

-Ingen egen app
-Få ekstra tjenester

Flere tjenester og produkter

Varmepumpe

Kunder som ønsker å investere i varmepumpe kan kjøpe dette gjennom Saga Energi. Som kunde hos Saga Energi får man 2 000 kroner i rabatt ved kjøp av ny varmepumpe og 500 kroner i rabatt på årlig service gjennom Evendo Teknikk AS.


Annonselenke