Rissa Kraftlag


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 7,9 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:39,00 kr/mnd
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Årnsethveien 1, 7100 Rissa

Nettsted: https://www.rissakraftlag.no/

Telefon: 73 85 92 00

Åpningstider:

Mandag–fredag: 7:30–15:00
Lørdag og søndag: Stengt

Samvirkeforetaket Rissa Kraftlag SA ble etablert i 1948. Siden den gang har de vært med på utviklingen og utbyggingen av kritisk infrastruktur i kommunen. Rissa Kraftlag startet med utbygging av strømnettet, og har siden også bygget et eget nettverk med fiber.

Målet deres er å være en generator for utvikling av lokalsamfunnet. Selskapet bidrar til dette gjennom å tilby tjenester innen energi, elektro og fiber, og er en lokal verdiskaper som bidrar med arbeidsplasser til kommunens befolkning. I tillegg er de en støttespiller gjennom sitt samarbeid med lokale organisasjoner og idrettslag.

Strømavtaler og priser

Garantikraft

Denne spotprisavtalen kommer med et pristak. Pristaket varer for en bestemt periode, og endringer varsles i god tid. Kunder betaler spotpris for strømmen de forbruker pluss et påslag på 7,9 øre/kWh. Månedsprisen er 39 kroner, og i tillegg betaler kunden mellom 2 til 6 øre for pristak. Pristaket er på 1,9 kr/kWh frem til 01.07.23. Denne avtalen er kun tilgjengelig for kunder i Midt- og Nord-Norge.

Markedskraft

Spotprisavtale som følger timesprisen på Nord Pool. Kunder betaler kWh-prisen for når strømmen brukes pluss et påslag på 7,9 øre/kWh. Månedsprisen er på 39 kroner. Denne avtalen har ingen bindingstid eller forskuddsbetaling.

Elbilavtale

Dette er en spotprisavtale med rabatt for kunder som har elbil. Kunder betaler spotpris time for time minus 2 øre/kWh. Det kommer et påslag på 7,9 øre/kWh, samt et fast månedsbeløp på 29 kroner.

Fornybar Energi

Spotprisavtale med opprinnelsesgaranti som sikrer at strømmen er produsert i norske vannkraftverk. Kunder betaler spotpris pluss påslag på 7,9 øre/kWh pluss opprinnelsesgaranti på 1,8 øre/kWh. Månedsprisen er 29 kroner.

Dekning

Rissa Kraftlag leverer strøm til bedrifter og privatkunder i hele landet.

Fordeler

-Flere strømavtaler å velge mellom
-Fordelsprogram

Ulemper

-Høye påslag
-Pristak kun for kunder i bestemte områder


Annonselenke