REN Røros Strøm


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 6,25 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:0 kr/mnd
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Osloveien 16 B, 7374 Røros

Nettsted: https://renroros.no/

Telefon: 72 41 48 00

Åpningstider:

Mandag–fredag: 08:00–16:00
Lørdag og søndag: Stengt

Selskapet REN Røros Strøm eies av konsernet Ren Røros som også eier Røros E-verk Nett, Ren Røros El-service, Ren Røros Digital og Ren Røros Intelligent Automation. Strømselskapet REN Røros Strøm driver i hovedsak med produksjon og distribusjon av strømavtaler til private og bedrifter i Røros-området, men satser også stort på ren energi og det grønne skiftet.

Ambisjonene til REN Røros Strøm er å være en aktør som skaper vekst og arbeidsplasser i lokalsamfunnet. De tilbyr flere tjenester til sine kunder, og har fokus på en digital bærekraftig forsyning av både kraft og informasjon.

Strømavtaler og priser

Ren Strøm

Strømavtale som til enhver tid følger markedsprisen på Nord Pool. Kunder betaler spotpris pluss et påslag på 6,25 øre/kWh. Avtalen har ingen fast månedspris eller bindingstid. Faktura sendes digitalt, men kunder som ønsker kan få faktura tilsendt i posten mot et gebyr på 49 kroner.

Variabel pris

Denne strømavtalen følger utviklingen i strømmarkedet, og gir kunder en fastpris for en bestemt periode. Avtalen gir en forutsigbarhet samtidig som kunder ikke er bundet til en pris i flere måneder eller år. Fra 02.03.23 er prisen 160 øre/kWh. Det er ingen påslag eller andre faste månedskostnader, men et gebyr på 49 kroner for papirfaktura. Denne avtalen gjelder kun for området NO1.

Innkjøpspris

Strømavtalen Innkjøpspris gir kundene den samme prisen på kWh som REN Røros Strøm betaler ved innkjøp av strøm. Prisen per kWh følger spotprisen på NordPool og har et påslag på 5,25 øre/kWh. Fastprisen på denne avtalen er 39 kroner per måned, og den kommer uten bindingstid. Mot et gebyr på 49 kroner, kan kunder får faktura tilsendt i posten.

Dekning

REN Røros Energi leverer strøm til alle strømområder i Norge.

Fordeler

-Ingen faste månedsbeløp
-Tilbyr flere digitale løsninger
-Satser på grønn og bærekraftig energi

Ulemper

-Høye påslag

Flere tjenester og produkter

Bredbånd

REN Røros Strøm tilbyr fire ulike bredbåndspakker som enten benytter seg av HFC eller fiber. Prisen på bredbånd avhenger av hvilken hastighet kunden ønsker, og starter fra 498 kr/mnd.

App

REN Røros Strøm har en egen app hvor kunder kan følge med på spotprisen i dag og i morgen, betalte og ubetalte fakturaer, strømforbruket og nyttige tips for sparing av strøm. Appen gjør det enklere for kunder å ha kontroll på strømforbruket, og gjør det mulig å tilpasse forbruket til prisen slik at kostnadene reduseres.


Annonselenke