Rauma Energi


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 1,98 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:00,00 kr/mnd
Prisgaranti:2 måneder
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Strandgata 1386300 Åndalsnes

Nettsted: https://www.rauma-energi.no/

Telefon: 71 22 67 00

Åpningstider:

Mandag–fredag: Fra 08:00 til 15:30

Lørdag og søndag: Stengt

Som en lokal operatør har Rauma Energi en visjon om å skape verdier i lokalsamfunnet. Dette vil de oppnå ved å bidra med overskudd, sponsormidler og arbeidsplasser i lokalområdet. Hovedvirksomhetene deres er kraftproduksjon, omsetning av kraft og bredbånd. Den lokale strømprodusenten leverer likevel ikke bare strøm til området sitt.

Rauma Energi leverer strøm til konkurransedyktige priser over hele landet. Med et utvalg av strømavtaler å velge mellom, skal det være mulig for alle å finne noe som dekker behovene deres. Avtalene kommer både med spotpris, variabel- og fastpris.

Det betyr at du kan velge det som passer deg best, og hvor forutsigbart du liker det. I tillegg kan Rauma Energi tilby bredbånd til både privatkunder og bedrifter i Rauma.

Rauma Energi ble etablert den 24. mai 1994 i Rauma kommune, i Møre og Romsdal. Selskapet er i dag heleid av kommunen, og har kontorer i Åndalsnes. Strømleverandøren er et organisert konsern ved navn Rauma Energi Holding AS.

Konsernet har tre datterselskaper som heter Rauma Energi AS, Rauma Energi Produksjon AS og Romsdalsnett AS. Datterselskapene står henholdsvis for kraftomsetning, bredbåndsdrift og kraftproduksjon, og Rauma Energi eier 100 % av aksjene i de tre datterselskapene.

Selskapet har i dag produksjon i kraftverkene Berild, Herje og Verma.

Strømavtaler og priser

Rauma Energi tilbyr flere strømavtaler med spotpris. Da følger strømprisen din innkjøpsprisen fra den nordiske strømbørsen Nord Pool. Prisen på kraftbørsen styres av tilbud og etterspørsel i Norden, og kan variere fra time til time. Strømavtalene med spotpris er tilgjengelig over hele landet. Avtalene med fastpris er ikke tilgjengelig nasjonalt, men du kan enkelt finne ut på nettsidene deres om de tilbyr en slik avtale i ditt område.

Spot

Strømavtalen som heter Spot, gir deg strøm til spotpris. Det betyr at du ikke betaler mer for strømmen enn Rauma Energi betalte for den. Likevel er det et påslag på prisen, som kommer på 5,60 øre per kWh i tillegg til spotprisen. I tillegg kreves det et fast månedsbeløp på 39 kroner per måned. Strømavtalen har ingen bindingstid, så om den ikke passer for deg kan du bytte leverandør når du ønsker.

Spot Mannen

Dette er en miljøvennlig strømavtale, som også tilbyr strøm til spotpris i tillegg til strøm med opprinnelsesgaranti. Med denne avtalen garanterer Rauma Energi at strømmen din kommer fra ren energi fra vannkraftverkene Verma, Berild eller Herje.

Om ren energi er noe du er opptatt av, kan dette være en avtale å kikke nærmere på. Ikke bare har strømavtalen spotpris, men den kommer også uten et fast beløp som må betales hver måned. Den har et derimot et påslag på prisen på 7,96 øre per kWh som kommer i tillegg til spotprisen.

Spot Web

Denne strømavtalen er kun tilgjengelig for privatkunder som bestiller via nettsiden deres. Den er til gjengjeld rimelig, og har det laveste påslaget av alle strømavtalene med spotpris. I tillegg er den miljøvennlig, da strømmen kommer fra vannkraftverkene Verma, Berild og Herje.

Ved å opprette AvtaleGiro eller eFaktura, slipper du i tillegg å motta regning på papir. Slik kan du være med på å redusere papirforbruket, noe som er greit for både deg og miljøet. Om du ikke oppretter AvtaleGiro eller eFaktura, kommer det et faktureringsgebyr på 39 kroner per faktura i tillegg.

Denne avtalen har også strøm til spotpris, men har et påslag på strømmen på 1,98 øre per kWh. Til gjengjeld har den ingen bindingstid eller et fast månedsbeløp som kommer i tillegg til strømprisen. Dette er den mest populære strømavtalen Rauma Energi tilbyr.

Fastpris 6 mnd

Denne strømavtalen har fast pris per kWh i ett halvt år. Det betyr at prisen din er låst, og vil dermed ikke påvirkes av markedet. Denne avtalen gjør at du får jevnere strømregninger, slik at du kan forutse strømutgiftene dine.

Fastpris 6 mnd er et godt alternativ til de som ønsker en enkel og oversiktlig strømregning. En fastpriskontrakt er en avtale om fast pris på strøm for et estimert volum målt i øre/kWh på målepunktet over en gitt periode. Utover dette avregnes det i aktuelle prisområdet etter avtalen som heter Spot.

Denne avtalen tilbys bare i Midt-Norge og Nord-Norge. Prisene for disse områdene kan du finne på nettsidene deres under fastprisavtalen. Oppstart av avtalen gjelder fra den 1. i kommende måned etter at bestillingen er godkjent. I tillegg kommer det også et fast månedsbeløp på 39 kroner per måned.

Dekning

Spotprisavtalene til Rauma Energi har dekning over hele landet. Fastprisavtalene har derimot restriksjoner. Om du lurer på om du kan få en fastprisavtale hos Rauma Energi, kan du enkelt finne ut hvilken områder de dekker på nettsidene deres.

Fordeler

-Mange strømavtaler å velge mellom
-Tilbyr både fastpris og spotpris
-Miljøvennlig strøm fra vannkraftverk
-Bredbånd til både bedrifter og privatpersoner

Ulemper

-Variable strømavtaler er for tiden utilgjengelig
-Alle strømavtalene med spotpris har påslag
-Bredbånd er kun tilgjengelig i Rauma

Flere tjenester og produkter

Bredbånd

I tillegg til gode strømavtaler og miljøvennlig energi, tilbyr Rauma Energi også bredbånd. De har bygget ut både fiberbredbånd i store deler av Rauma kommune, samt Hjelvika og Vågstranda. Med fiber kan du også få et digitalt TV-abonnement.

Rauma Energi tilbyr også radiobredbånd i Rauma, og basestasjoner for radioantenner er plassert på Torvikveten, Bjørmosen, Rådhuset og Rauma Energi bygget. Dette er et tilbud for både privatpersoner og bedrifter i Rauma, men tilbys ikke andre steder.

Om du ønsker en avtale for bredbånd med dem, kan du enkelt finne prisene på abonnementene deres på nettsidene. Her kan du også sjekke om du har mulighet for å få fiber på din adresse.


Annonselenke