Rauland Kraft


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 9,00 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:0 kr/mnd
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Raulandsvegen 1713, 3864 Rauland

Nettsted: https://rauland-kraft.no/

Telefon: 35 06 20 75

Åpningstider:

Mandag–fredag: 08:00–15:00

Lørdag og søndag: Stengt

Selskapet Rauland Kraft er et samvirkelag som eies av medlemmene. Rauland Kraft har en lokal tilknytning til Rauland kommune, hvor hovedlokalet deres også er plassert. Det er 20 ansatte i bedriften, som driver med både produksjon og salg av kraft.

Strømavtaler og priser

Familie

Denne avtalen er tilrettelagt for private husstander som har et høyt strømforbruk, over 14 000 kWh i året. Avtalen følger gjeldende markedspris på NordPool time for time, og har et påslag på 4 øre/kWt. I tillegg er det et fastbeløp på 1 kr per kWh de første tre månedene. Etter dette er prisen 2 kr/kWh.

Enkel

Strømavtalen Enkel er en spotprisavtale tilpasset private kunder som har et strømforbruk på under 14 000 kWh/år. Avtalen har et påslag på 9 øre/kWh, men det er ingen andre kostnader knyttet til avtalen. Det er heller ingen bindingstid på denne avtalen.

Hus og hytte

Denne spotprisavtalen kan brukes i både private boliger og fritidseiendommer. Kunden betaler spotpris for strømmen som benyttes, pluss et påslag på 1,99 øre/kWh. Månedlig fastbeløp er på 1 kr/kWh de første tre månedene, og 2 kr/kWh etter dette.

RK Sol

Denne avtalen passer for kunder som har solceller og produserer sin egen strøm. Rauland Kraft kjøper overskuddet av strøm for spotpris pluss 2 øre/kWh. Hvis man ikke produserer nok strøm selv, vil denne kjøpes av Rauland Kraft for spotpris pluss påslag.

Dekning

Rauland Kraft selger strøm til alle områder i Norge.

Fordeler

-Strømavtale tilpasset forbruk
-Avtale om varmepumpe
-Lokal aktør som bidrar til lokalsamfunnet

Ulemper

-Høyt påslag
-Potensielt høye månedsbeløp

Flere tjenester og produkter

Varmepumpe

Kunder kan kjøpe varmepumpe fra Rauland Kraft og nedbetale denne gjennom strømregningen. Det koster 509 kroner i måneden ved nedbetaling over fem år. Montering og årlig service er inkludert i prisen.


Annonselenke