Polar Kraft


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Polar Fornybar
Pris:Spotpris + 4,10 øre/kWh
Månedlig fastbeløp:39,00 kr per måned
Prisgaranti:
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Polar Kraft AS, Postboks 54850, Narvik

Nettsted: https://polarkraft.no/

Telefon: 98 70 20 06

Åpningstider:

Mandag – Fredag: 10.00 – 15.00

Lørdag – Søndag: Stengt

Strømleverandøren Polar Kraft AS har base i Nord-Norge, og er i skrivende stund det nest største strømselskapet i Nord med rundt 80 000 kunder. Selskapet ønsker å tiltrekke seg kunder ved å tilby meget konkurransedyktige priser, men også med unike produkter og konsepter som skiller seg fra andre leverandører.

Polar Kraft vektlegger bærekraft og ren energi, og har som mål å øke tilgangen til fornybar energi for alle nåværende og fremtidige kunder. Selskapets kontorer er alle Miljøfyrtårn-sertifiserte, og ved utdeling av midler fra Polar Kraft-fondet, prioriterer de søkere som kan assosieres med bærekraftighet. Gjennom ulike strømavtaler gir de også kundene muligheten til å ta aktive miljøvalg som sikrer at eget strømforbruk forblir bærekraftig.

Polar Kraft ønsker å bidra til bærekraftige lokalsamfunn med arbeidsplasser som gjør det fristende for særlig ungdom å etablere seg i distriktene. Derfor har de spredt kontorene sine utover åtte ulike byer, og mottatt sertifisering som Great Place to Work. De sponser også ulike kulturarrangementer i både tettsteder og byer, og gjør det mulig for kunder å bidra litt ekstra til lokalidretten gjennom strømregningen.

I 2021 slo Polar Kraft seg sammen med Kraftriket og etablerte morselskapet Yve AS. Året etter ble samarbeidet utvidet med Smart Energi, og samlet er de i dag et av Norges største strømselskaper med over 200 000 kunder. Forankret i lokalt eierskap og nærhet til kundene, tilbyr de tre selskapene i felleskap nå strøm til beboere i hele Norge.

Strømavtaler og priser

Polar Kraft tilbyr strømavtaler til både privatkunder og bedriftskunder. For privatkunder finnes blant annet følgende avtaler: fast pris, spotpris, og ulike kombinasjonsavtaler som Idrettsstrøm. Bedriftskunder kan velge mellom følgende: spotpris, fast pris, Idrettsstrøm, og forvaltede avtaler.

Fast pris for privatkunder

Strømavtalen Polar Fast selges til kunder i Nord-Norge med en bindingstid på 2 år. Prisen er 68,90 øre/kWh, med et fastbeløp på 39,00 kr per måned. Avtalen inkluderer elsertifikat som bidrar til økt fornybar kraftproduksjon i Norge. Dersom avtalen sies opp eller brytes før utløpsdato, påløper et gebyr på 625 kroner.

Spotpris for privatkunder

Alle spotprisavtalene kommer med opprinnelsesgaranti, og følger prisen på Nord Pool. De inkluderer elsertifikat og er uten bindingstid.

Polar Fornybar

Spotprisavtalen inkluderer opprinnelsesgarantier fra Heggmoen kraftstasjon i Bodø. Avtalen sikrer at det produseres like mye fornybar energi som kundens strømforbruk. For kunder i Nord-Norge er prisen: spotpris + 4,10 øre/kWh og et fastbeløp på 39 kr per måned. Utenfor Nord-Norge er prisen: spotpris + 5,13 øre/kWh og et fastbeløp på 48,75 kr per måned.

Polar Spot Lavpris

Prisene for denne avtalen er de samme som ved Polar Fornybar, men kommer uten opprinnelsesgarantier. Det er mulig å legge til opprinnelsesgaranti når man bestiller avtalen, og på denne måten reservere fornybar energi tilsvarende eget forbruk. Kunden kan også velge kraftverk.

Polar Spot Mobil

Spotprisavtalen er tilgjengelig fra Polar Kraft-appen, og er fri for fastbeløp. Appen er gratis å laste ned og gir kunden full oversikt over eget strømforbruk. I Nord-Norge koster avtalen: spotpris + 4,10 øre/kWh. Utenfor Nord-Norge er prisen spotpris + 5,13 øre/kWh.

Kombinasjonsavtaler for privatkunder

Med en kombinasjonsavtale vil strømprisen være en blanding av spotpris og prissikring. Pisen settes etterskuddsvis og er lik hele måneden. I tillegg kommer et månedlig fastbeløp på 39 kroner for kunder i Nord-Norge, og 48,75 kr i resten av landet. Avtalene er uten bindingstid og gir kundene muligheten til å donere 1 øre per Kwh strøm brukt enten til et valgfritt idrettslag (Idrettsstrøm) eller Norsk Luftambulanse (Luftambulansestrøm).

Polar Spot Bedrift

Spotprisavtalen er for bedrifter i alle størrelser. Prisen for bedrifter i Nord-Norge er innkjøpspris + 2,50 øre/kWh og et fastbeløp på 49 kr per måned. For bedrifter utenfor Nord-Norge er prisen innkjøpspris + 3,13 øre/kWh og et fastbeløp på 61,25 kr per måned. Innkjøpsprisen er knyttet til spotprismarkedet der bedriften er registrert.

Dekning

Polar Kraft tilbyr strømavtaler til privatkunder og bedrifter i hele Norge. Strømavtalen Polar Fast tilbys riktignok kun til et begrenset antall privatkunder i Nord-Norge.

Fordeler

-Tilbyr et rikt utvalg av strømavtaler til kunder i hele landet
-Tilrettelegger for både privatkunder og bedriftskunder
-Har fokus på bærekraftighet
-En bevisst samfunnsaktør
-Har egen app

Ulemper

-Ulike priser for kunder i Nord-Norge og resten av landet
-Ikke alle strømavtaler er tilgjengelig utenfor Nord-Norge

Flere tjenester og produkter

Varmepumpe

Strømkunder hos Polar Kraft kan rentefritt kjøpe et utvalg av varmepumper fra Mitsubishi, Panasonic og Midea over strømregningen. Summen kan fordeles over flere måneder eller betales i sin helhet, det bestemmer kunden selv. Totalbeløpet vil uansett være det samme. Kunden kan velge å nedbetale varmepumpen over 3 eller 5 år, men kan når som helst innbetale restbeløpet. Varmepumpen bestilles i Polar Krafts nettbutikk, og monteres av egne montører.

Elbillader

Polar Kraft tilbyr kunder elbilladere som kan nedbetales månedlig over 3 år via strømregningen. Prisen inkluderer installasjon, men frakt kommer i tillegg. Laderen nedbetales rentefritt, men det tilkommer et termingebyr på 35 kroner per måned. Polar Kraft har ulike løsninger for privatkunder og bedriftskunder. Privatkunder kan velge hjemmeladere fra Easee Home og Zaptec Go. De med større ladebehov kan ta kontakt via nettsiden for å motta et tilbud.


Annonselenke