Oss Norge


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Kun spotpris
Månedlig fastbeløp:Ingen
Prisgaranti:36 måneder
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Nei

Kontaktinfo:

Adresse: Grønland 67, 3045 Drammen

Nettsted: https://oss.no/

Telefon: Kun chat i app

Åpningstider:

Mandag–fredag: Ikke oppgitt

Lørdag og søndag: Ikke oppgitt

Selskapet Oss Norge startet med innføringen av nye strømmålere. Informasjonen som sendes til nettselskapene er også tilgjengelig for forbrukere, men til å begynne med var det komplisert å få tak i denne informasjonen. Det ønsket Oss Norge å gjøre noe med.

Oss Norge har utviklet en ny teknologi som gjør informasjonen fra den automatiske strømmåleren lett tilgjengelig via Oss-brikken, som henter ut informasjon Oss-appen som oversetter og tolker informasjonen for forbrukeren. Med disse hjelpemidlene har selskapet gjort det enklere for folk flest å følge med på strømforbruket.

Strømavtale og priser

For å ta i bruk Oss-teknologien må man ha en strømavtale fra Vibb, samt tjenesten Vibb+. Strømavtalen er en spotprisavtale uten påslag eller faste månedlige kostnader. Tjenesten Vibb+ koster 39 kroner per måned, og brikken koster 990 kroner å kjøpe.

Dekning

Oss Norge kan brukes i hele landet.

Fordeler

-Smart teknologi
-Gjør strømsparing enklere

Ulemper

-Krever tjenesten Vibb+

Flere tjenester og produkter

Oss-brikken

Brikken fra Oss kobles direkte inn i strømmåleren, og kommuniserer direkte gjennom Internet of Things kommunikasjonsteknologi. Kunden får tilgang til den samme informasjon som netteiere gjennom denne brikken, og trenger ikke tenke på verken ettersyn eller vedlikehold. Brikken er designet for å oppdatere og konfigurere seg selv, og har en innebygd energireserver slik at den ikke påvirkes av strømbrudd.

Oss-appen

Appen fra Oss oversetter all informasjon fra strømmåleren og gir kunder nyttig informasjon om sitt forbruk. Formålet er å gjøre strømsparing enklere for kunden, og med tiden vil appen kunne gi mer informasjon om hva som bruker strøm hjemme, som for eksempel om stekeovnen er skrudd av, om fryseren står på og generelt hva det er som brukes av strøm, selv når du ikke er hjemme.


Annonselenke