NTE Webspot


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 5,125 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:42,00 kr/mnd
Prisgaranti:2 måneder
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Sjøfartsgata 3, 7714 Steinkjer

Nettsted: https://nte.no/

Telefon: 741 50 200

Åpningstider:

Mandag – Fredag: Fra 08.00 til 15.30

Lørdag – Søndag: Stengt

Strømselskapet NTE er et selskap med fokus på fornybar energi og kundenes framtidige behov. Dette gjelder for eksempel et større behov for elektrisitet, eller for grønnere og renere energi. Selskapet utvikler, produserer og distribuerer ren og fornybar kraft. Det ble etablert i 1919 av Nord-Trøndelag fylkeskommune og eies i dag av 19 trønderske kommuner.

NTE engasjerer seg i flere lokale prosjekter for å skape en grønnere framtid. Blant annet er de involvert i et prosjekt for å bidra til energieffektivisering i næringslivet, og økt lokal produksjon av fornybar energi. De har også planer om å bygge ut vindparken Ytre Vikna, en utbygging de allerede har konsesjon for.

NTE er også det største fornybarselskapet nord for Dovre. I en rekke kommuner i Trøndelag har selskapet NTE Energi AS produksjonsanlegg for vannkraft. Selskapet er i tillegg medeier i vannkraftanlegg i Nordland og i Sverige. NTE Energi produserer nok fornybar energi til å tilfredsstille behovene til om lag 500 000 mennesker. De har til sammen 23 kraftstasjoner, og har en totalt årsproduksjon på 3,5 TWh ren, fornybar energi.

Strømavtaler og priser

Om du er på jakt etter en billig strømavtale er en spotprisavtale en god måte å spare penger på. Noen slike avtale følger markedet dag for dag, mens andre følger det time for time. Det opplyses alltid i avtalen hvilken modell den følger. Historisk sett er spotprisavtaler det billigste alternativet over lengre tid.

Spotpris

Strømavtalen Spotpris følger markedet time for time. Grunnprisen, eller spotprisen, er avhengig av hvilket område som gjelder for måleren din. Denne avtalen har et påslag på 5,125 øre per kWh. I tillegg kommer et månedlig fastbeløp på 42 kroner. Strømavtalen Spotpris har ingen bindingstid.

Webspot

Denne strømavtalen er basert på avtalen Spotpris. I likhet med denne har Webspot spotpris på strømmen og følger markedet time for time. Den største forskjellen på de to avtalene er at med Webspot får du et minuspåslag de første 12 månedene som NTE-kunde. Det betyr at du totalt sett betaler mindre enn spotprisen.

Avtalen kommer med et påslag på strømmen på -1,7 øre per kWh. Når de første 12 månedene er over blir du automatisk overført til Spotpris-avtalen. Du får et varsel 30 dager før Webspot-avtalen utgår. Webspot har ingen månedlige fastbeløp, og heller ingen bindingstid. Dette er en avtale som kun tilbys til kunder som ikke har hatt en aktiv strømavtale hos NTE de siste 12 månedene.

Fastpris 1 år

For deg som vil ha en fast strømpris tilbys avtale med fastpris. Det betyr at du vet nøyaktig hva regningen kommer på hver måned gjennom et helt år, og slipper dermed ubehagelige overraskelser. Denne avtalen har en bindingstid på 12 måneder. Fastpris-avtalen har ikke noe månedlig fastbeløp, og koster 100,15 øre per kWh.

Dekning

NTE har strømdekning over hele landet. Det betyr at alle kunder i Norge kan få spotprisavtale. Merk at fastprisavtalen derimot kun er tilgjengelig i Midt-Norge.

Fordeler

-Strømavtaler med spotpris
-Med avtalen Webspot får du minuspåslag
-Egen app

Ulemper

-Fastprisavtale tilbys kun i Midt-Norge
-Avtalen Webspot er bare tilgjengelig for nye kunder
-Minuspåslaget gjelder bare i 12 måneder

Flere tjenester og produkter

App

NTE har en egen app som heter Mitt NTE. Her får du full oversikt over strømforbruket ditt og kan se hvor mye strøm du har brukt per dag, måned og år. I tillegg kan du også se når strømprisen er lav. Fordi spotprisen svinger fra time til time kan variasjonene i pris være store.

Siden strømprisene har vært så dyre på sitt høyeste de siste månedene, kan det være tusenvis å spare på å tilrettelegge strømbruken din. I appen kan du enkelt slå opp prisen for ditt område og planlegge det din.

Fjutt

Denne tjenesten lar deg overvåke strømforbruket ditt i sanntid ved hjelp av en plugg som kobles til strømmåleren din. Pluggen sender informasjonen rett til appen Mitt NTE via Wi-Fi. Du vil motta et varsel når strømforbruket ditt er høyt, og kan selv velge hvor høyt timesforbruket ditt må være før du mottar en varsling. Fjutt er en tilleggstjeneste som tilbys med strømavtalen Spotpris. Måleren kan kjøpes for 399 kroner. I tillegg kommer et daglig fastbeløp på kroner 1,50.

TV og internett

I Trøndelag har NTE bygget ut nettverket av fiberbredbånd for å tilrettelegge for en mer digital hverdag. Sammen med Altibox tilbyr NTE derfor TV og internett i området. De tilbyr tre forskjellige pakker, slik at du kan finne den som passer best for deg. Altibox fiberbredbånd tilbyr raskt internett.

Med pakken Altibox standard tilbys fiberbredbånd og en TV-pakke hvor du selv kan velge kanaler og strømmetjenester basert på et poengsystem. Altibox Extra tilbyr det samme som i standardpakken, men i tillegg får du flere poeng å rutte med når du velger kanaler og strømmetjenester.


Annonselenke