Notodden Energi


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 9,00 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:0 kr/mnd.
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Lienveien 39, 3678 Notodden

Nettsted: https://notodden-energi.no/

Telefon: 35 02 50 50

Åpningstider:

Mandag–fredag: 08:00–15:00

Lørdag og søndag: Stengt

Strømselskapet Notodden Energi er organisert som et konsern som leverer nettverk, kraft, bredbånd og fjernvarme. Selskapet er lokalt basert i Notodden, og fungerer som både distributør og leverandør av sine tjenester. Notodden Energi er på eiersiden av flere vannkraftverk i området, og er med på prosjektering av nye. På denne måten satser selskapet på bærekraftig energi og utvikling av naturlige energikilder.

Som en lokal aktør bidrar Notodden Energi til lokalsamfunnet på flere ulike måter. Deres hovedsatsing er kultur og idrett, og Notodden Energi er sponsor av flere lag og organisasjoner.

Strømavtaler og priser

Familie

Familie-avtalen er for husstander som bruker mer enn 14 000 kWh i året. Strømprisen per kWh følger til enhver tid timespot på kraftbørsen Nord Pool, og man betaler timesprisen når strømmen brukes. I tillegg til spotpris, kreves det et påslag på 4 øre/kWh og en fast månedspris på 1 kr per måned de første tre månedene. Denne prisen stiger til 2 kroner dagen etter tre måneder siden inngått avtale. Betalingen skjer etterskuddsvis, og avtalen har ingen bindingstid.

Enkel

Dette er en spotprisavtale som passer for husstander som benytter mindre enn 14 000 kWh per år. Kunder betaler spotpris og påslag på 9 øre/kWh. Avtalen har ingen faste månedlige kostnader, ingen bindingstid og fakturering skjer i etterkant av bruk.

Student

Denne strømavtalen er for studenter som er under 25 år. Strømavtalen inkluderer spotpris og et påslag på 1,99 øre/kWh. Det er ingen faste månedlige kostnader knyttet til avtalen, og ingen bindingstid.

Bolig + Hytte

Strømavtale som gjelder både for boligen og hytta. Avtalen følger til enhver tid timesspot, og har et påslag på 1,99 øre/kWh. De faste månedlige kostnadene er 1 kr de første tre månedene, og etter dette øker kostnadene til 1 kr per dag for hytte og 2 kr per dag for bolig.

NE Sol

Kunder som produserer sin egen strøm gjennom solcellepanel, kan inngå en strømavtale med salg til Notodden Energi. Produseres det mer strøm enn hva som benyttes, kjøpes overskuddet av selskapet til spotpris pluss 2 øre/kWh. Er produksjonen lavere enn forbruket, kjøper kunden strøm av selskapet.

Dekning

Notodden Energi leverer strøm til alle områder i landet.

Fordeler

-Tilbyr flere ulike strømavtaler
-Har en egen app
-Egen strømavtale for studenter

Ulemper

-Ingen fastpris avtale
-Høye påslag
-Ingen prisgaranti

Flere tjenester og produkter

Varmepumpe

Kunder kan kjøpe varmepumper gjennom Notodden Energi og få disse ferdig montert. Selskapet tilbyr flere ulike modeller, og har en nedbetalingsplan på fem år hvor kunden nedbetaler pumpen via strømregningen. Minstebeløpet for en varmepumpe er 509 kr per måned, og dette inkluderer en årlig serviceavtale.

App

Notodden Energi har sin egen app, Din Strøm, hvor kunder til enhver tid kan sjekke hva spotprisen er i deres område. Her kan man også følge med på forbruket sitt, sjekke estimerte kostnader for denne måneden, og sjekke om fakturaene er betalt eller ikke. Appen gir også oversikt over alle kundefordelene man får som kunde hos Notodden Energi.


Annonselenke