Norges Energi


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot
Månedlig fastbeløp:49,00 kr/mnd
Prisgaranti:12 måneder
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Pb 608, 4606 Kristiansand

Nettsted: https://norgesenergi.no/

Telefon:

  • Privat: 38 10 00 80
  • Bedrift: 38 10 00 81

Åpningstider:

Mandag – Fredag: Fra 08 til 16

Lørdag – Søndag: Stengt

Da Norges Energi ble etablert i 1999 var de Norges første lavprisaktør på strømmarkedet. Det skapte sunn konkurranse og har kommet strømkunder over hele Norge til gode. Konkurransen har ført til at de store aktørene også har måttet presse prisen ned og gi bedre vilkår på strømavtalene sine.

Siden 2017 har Norges Energi samarbeidet med studentorganisasjonen Start UiA. Start UiA har medlemmer som jobber i forskjellige prosjektgrupper. Studentene kommer fra forskjellige studieretninger i både Kristiansand og Grimstad. Samarbeidet mellom Start UiA og Norges Energi har et mål om å dyrke innovasjon og fremme entreprenørskap blant studentene.

I september 2021 ble Norges Energi blant de første strømleverandørene som ble sertifisert for Trygg strømhandel i Norge. Dette er en ordning som skal gjøre det både tryggere og enklere å være norsk strømkunde. En sertifisert strømleverandør må tilfredsstille en rekke krav innenfor blant annet salgsaktiviteter, markedsføring og opplæring av nye ansatte. Sertifiseringen kommer også med krav til informasjon og rutiner.

I dag er Norges Energi et av landets største strømselskap, og har mange hundre tusen kunder over hele landet. Om du er på jakt etter en billig strømavtale kan dette være et godt valg.

Strømavtaler og priser

Norges Energi tilbyr flere ulike strømavtaler, både til privatpersoner og bedrifter. På nettsidene er disse oversiktlig inndelt og enkle å finne fram til. Alle strømavtalene for privatpersoner har spotpris. Billigere går det ikke an å få strøm i Norge.

Spotpris

Dette er den mest populære strømavtalen til Norges Energi, og historisk sett den billigste avtaleformen. Spotprisen i dette abonnementet reguleres time for time i forhold til prisene på Nord Pool, den nordiske strømbørsen.

Mange strømavtaler kommer med påslag, men ikke Spotpris-avtalen til Norges Energi. Hvis du foretrekker en faktura på papir koster dette 59 kroner i gebyr per måned. Om du derimot betaler via eFaktura, slipper du faktureringsgebyr. Det eneste uungåelige tillegget på denne strømavtalen er den månedlige fastbeløpet på 49 kroner, som har en prisgaranti på tolv måneder. Dette betyr at fastbeløpet ikke kan justeres opp innenfor perioden.

Spotpris med CashPoints

Denne strømavtalen har mye til felles med Spotpris, men den har i tillegg noe ekstra. Du kan nemlig tjene opp CashPoints hos Norwegian med denne avtalen. Når du bytter til denne strømavtalen får du 500 CashPoints. I tillegg får du 100 CashPoints i halvåret. Du mottar altså 700 poeng hos Norwegian det første året du har denne strømavtalen, og 200 per år etter det. Det betyr at du kan spare opp poeng i tillegg til å spare penger.

I likhet med Spotpris-avtalen kommer selve strømavtalen med en rekke fordeler, samt en fastpris på 49 kroner per måned. Også denne avtalen kommer med en prisgaranti på fastbeløpet. I tillegg kommer denne avtalen med en fornøydhetsgaranti. Om du ikke er fornøyd etter å ha hatt strømavtalen i 6 måneder, tilbakebetales hele fastbeløpet du har betalt. Det er viktig å understreke at det kun er dette beløpet som tilbakebetales. Garantien forutsetter en avtaleperiode på 6 måneder.

Spotpris med Elkjøp-rabatt

Heller ikke her har Norges Energi noe påslag på strømprisen. Den eneste ekstrakostnaden er som for de øvrige avtalene, 49 kroner i fastbeløp per måned.

Fordelen med denne avtalen er rabatten hos Elkjøp. Når du inngår denne avtalen med Norges Energi mottar du et gavekort på 500 kroner hos kjeden. Denne strømavtalen kan kun bestilles på Elkjøps nettsider eller i en av butikkene deres.

Bedrift Webspot

Ifølge Statistisk Sentralbyrå har dette vært den billigste avtaleformen for bedriftskunder de siste ti årene. Den passer utmerket for både små og store bedrifter. Her får du nemlig strøm til markedspris til bedriften din. I tillegg kommer et påslag på 5,2 øre per kWh. Dette inkluderer elsertifikat. Som kunde hos Norges Energi Bedrift får du også tilgang til energirådgivning av Norges Energi. Denne strømavtalen tilbys med et fast månedsbeløp på 29 kroner per måned. Bedrift Webspot kan kun bestilles på nett, og forutsetter elektronisk fakturering som eFaktura eller AvtaleGiro.

Dekning

Norges Energi har dekning over hele landet.

Fordeler

-Flere strømavtaler å velge mellom
-Gode fordeler for kundene
-Ingen påslag på strømprisene for privatkunder
-Spotpris på strømavtalene
-Energirådgivning til bedriftskunder hos Norges Energi bedrift
-Ingen forskuddsbetaling
-Prismatch

Ulemper

-Ikke mange gode fordeler for kunder
-Eneste forskjell mellom strømavtalene for privatkunder er mulighet for rabatt hos Norwegian eller Elkjøp
-Faste månedsbeløp på alle strømavtalene
-Påslag på strømprisene for bedriftskunder

Flere tjenester og produkter

Prismatch

Norges Energi er opptatt av at du som kunde skal være trygg på at du har en god og billig strømavtale. Derfor har de introdusert prismatch. Dette betyr helt enkelt at dersom du får tilbud om en billigere strømavtale med spotpris fra en annen leverandør, vil de matche tilbudet.

For å kunne benytte deg av prismatch må du først og fremst ha et aktivt strømabonnement hos Norges Energi. Har du det kan du registrere prismatch på Min side. Der vil du bli bedt om å oppgi navnet på strømavtalen, leverandøren som leverer avtalen, og linken til tilbudet. Prismatch gjelder hele kalendermåneden, i den måneden du registrerer det. Det spiller altså ingen rolle om du registrerer det tidlig eller sent i måneden, rabatten vil bli regnet ut på regningen din. Du kan ikke registrere deg for prismatch for kommende måned.

Alt på én regning

Fra og med oktober 2022 tilbyr Norges Energi gjennomfakturering til utvalgte områder. Dette innebærer at både strømforbruk, nettleie og strømstøtte blir samlet på samme regning. Uten denne tjenesten utbetales strømstøtten som regel etter at strømregningen er betalt. Det er fordi det er nettleieselskapene som utbetaler strømstøtten. Om du ønsker slik fakturering finner du på nettsiden en liste over netteiere som støtter ordningen.

Fabelaktig tilbud

Et annet tilbud som Norges Energi tilbyr strømkundene er underholdning for hele familien med 60 % rabatt på både Strim og Fabel i to måneder. Det betyr at du kan spare over 700 kroner på lydbøker, TV-kanaler og strømmetjenester. Dette tilbudet kan aktiveres på Min side. Tilbudet er kun tilgjengelig for nye kunder hos Strim og Fabel. Det må bestilles i perioden fra 25. januar til 5. februar.

Billig mobilabonnement

Har du strømavtale hos Norges Energi kan du også få ekstra gode priser på mobilabonnementer. Rabatten gjelder både for deg og resten av husstanden din. Her kan du spare opptil 33 % på abonnementene. I tillegg får du blant annet også full Telenor-dekning på abonnementet ditt, samt data rollover.

Om du har et abonnement hos Norges Energi Mobil får du dessuten fri tale og SMS, og bruk i EU og EØS er inkludert i prisen. På nettsidene deres kan du velge det abonnementet som passer behovene dine best.


Annonselenke