NordlysEnergi


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris: Spot + 1 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:39,00 kr/mnd
Prisgaranti:2 måneder
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: PB 5828 Majorstuen, 0308 Oslo

Nettsted: https://www.nordlysenergi.com/

Telefon: 22 12 00 72

Åpningstider:

Mandag–fredag: 9:00–15:00

Lørdag og søndag: Stengt

Strømselskapet NordlysEnergi er en helnorsk og landsdekkende leverandør av strøm. Hos NordlysEnergi går teknologi og strømavtaler hånd i hånd, og det satses på fornybar energi. Målet er å være en leverandør som tilbyr bærekraftige og moderne løsninger som fungerer i dag og i fremtiden.

NordlysEnergi tilbyr strømavtaler til bedrifter, installasjon av elbillading og solceller på taket. Deres strømavtaler garanterer for at strømmen kommer fra fornybare kilder, noe som gjør det enkelt for forbrukeren å velge bærekraftige og miljøvennlige løsninger.

Strømavtaler og priser

NordlysEnergi tilbyr per i dag kun strømavtaler til bedrifter. Avtaler som tidligere ble tilbudt private er avsluttet. Selskapet varsler kunder 30 dager i forveien ved endringer, og har et eget nyhetsbrev som kan abonneres på. Ved å abonnere på dette får kunder beskjed så snart selskapet kommer med informasjon som gjelder strømavtaler.

Konsern VIP

NordlysEnergi tilbyr spotprisavtale til bedrifter i hele landet. Påslaget er 1 øre/kWh, og inkluderer elsertifikat og andre kostnader knyttet til strømavtalen. Fast månedspris er 30 kroner. Avtalen har ingen bindingstid, og fakturering skjer etterskuddsvis.

Dekning

NordlysEnergi leverer strømavtaler til bedrifter i alle områder i Norge.

Fordeler

-Strømavtale med fornybar energi
-Full oversikt over forbruk i app
-Tilbyr nedbetalingsavtale på elbillader

Ulemper

-Få andre tjenester
-Ingen strømavtale for private kunder

Flere tjenester og produkter

App

I appen fra NordlysEnergi kan kunder følge med på forbruket sitt og sjekke hva strømprisen er her og nå, samt utviklingen utover dagen i dag og i morgen. Med lader med smartfunksjon kan man også starte lading av elbil gjennom appen, og slik lade bilen når strømmen er på det rimeligste. I appen finner man også oversikt over fakturaer, og kan sjekke status på disse.

Elbillader

Kunder kan bestille lader til elbilen gjennom NordlysEnergi og få denne montert hjemme. Laderen kan nedbetales over tre år, eller i sin helhet. Prisen for lader inkludert montering er 15 990 kroner, eller 445 kroner per måned. Kunder som ønsker å bestille montering utenom kan gjøre dette; da koster laderen 6 990 kroner.

Shop

NordlysEnergi har sin egen nettbutikk hvor man kan kjøpe elbillader, tilbehør til lader og produkter til hjemmet. Blant hjem og livsstilsproduktene selger NordlysEnergi elektrisk tannbørste, miljøvennlig tannbørste laget av bambus og mose til dekor og rensing av luft.


Annonselenke