Nesset Kraft


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spotpris
Pris:Spot + 7,99 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:49 kr/måned
Prisgaranti:Nei
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Plutovegen 5, 6419 Molde

Nettsted: https://www.nessetkraft.no/

Telefon: 71 23 16 00

Åpningstider:

Mandag–fredag: 8:00–15:30

Lørdag og søndag: Stengt

Siden 1935 har Nesset Kraft levert ren, fornybar kraft til kommunen. Selskapet jobber for å gi sine innbyggere god og stabil strømforsyning, og er lokalt forankret. De bidrar hvert år med sponsormidler og gaver til lag og forening, og spesielt aktiviteter rettet mot barn og unge.

Nesset Kraft AS driver i dag med drift av nettverk, produksjon av kraft, utbygging av fiber, samt tilsyn og vedlikehold av strømnettverket og kraftstasjonene. I 2021 ble selskapet en del av Istad, som i dag har ansvaret for strømavtaler, samt kjøp og salg av elektrisk kraft.

Strømavtaler og priser

Istad Fast

Strømavtale med fastpris som er tilgjengelig for kunder som bor i Midt-Norge og strømområde N03. Kunder kan velge mellom ett, to og tre års bindingstid, hvor kWh-prisen varierer i henhold til binding. Prisen for Fast 1 år er 102,90 øre/kWh, Fast 2 år er 101,50 øre/kWh og Fast 3 år er 99,90 øre/kWh. Uavhengig av bindingstid er fastledd på 39 kroner per måned.

Istad Spot

Strømavtale med spotpris og 7,99 øre/kWh i påslag. Spotprisen følger kraftbørsen Nord Pool time for time, og man betaler kWh-prisen som gjelden når strømmen brukes. Denne strømavtalen har ingen bindingstid og månedlig fastledd er på 49 kroner. Fakturering skjer etterskuddsvis.

Dekning

Nesset Kraft leverer strøm til hele landet gjennom Istad Kraft.

Fordeler

-Fastprisavtale for kunder i Midt-Norge
-Har en egen app

Ulemper

-Høye fastledd og påslag

Flere tjenester og produkter

Sanntidsmåler

Måleapparat som kobles direkte til kundens sikringsskap. Ved å bruke en sanntidsmåler kan kunden se hvor mye strøm de bruker her og nå, og hva strømmen brukes til. Måleren brukes i kombinasjon med appen, og fungerer kun med abonnement fra Istad Kraft. Prisen er 99 kr per måned det første året, deretter går prisen ned til 59 kr per måned.


Annonselenke