Luster Energiverk


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spotpris
Pris:Spot + 4,38 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:Ingen
Prisgaranti:Nei
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Nei

Kontaktinfo:

Adresse: Gaupnegrandane, 6868 Gaupne

Nettsted: https://www.lusterenergi.no/

Telefon: 57 68 29 00

Åpningstider:

Mandag–fredag: 7:30–15:00

Lørdag og søndag: Stengt

Selskapet Luster Energiverk er en produsent og leverandør av elektrisk kraft. De holder til innerst i Sognefjorden, i Gaupne kommune, og har Jostedalsbreen i nord og Jotunheimen i øst.

Selskapet har som mål å tilby rimelige strømavtaler til hele landet. De har egne avtaler tilpasset lokale bedrifter, lag og foreninger. Samtidig tilbyr de flere fleksible strømavtaler til husstander i hele landet.

Strømavtaler og priser

Timespot

Strømavtale som følger kraftbørsen Nord Pools spotpris time for time. Avtalen har et påslag på 4,38 øre/kWh som går til å dekke elsertifikat og andre kostnader knyttet til strømavtalen. Det er ingen fastledd eller bindingstid, og alle prisendringer varsles 30 dager i forveien.

Månadspot

Strømavtale som følger kWh-prisen på Nord Pool måned for måned, fremfor time for time. Kunder betaler gjennomsnittlig spotpris for den gjeldende måneden, og 5 øre/kWh i påslag. Det er ingen bindingstid, og alle prisendringer varsles 30 dager i forveien.

Plusskunde

Strømavtalen Plusskunde er for kunder som selv produserer strøm som leveres over strømnettet til Luster Energiverk. kWh følger timesspotprisen hos Nord Pool hele døgnet, og kunder som produserer mer enn de forbruker får betalt timesspot minus 1 øre/kWh for strømmen. Når de kjøper strøm av Luster Energiverk, betaler de spotpris og 4,38 øre/kWh i påslag. Avtalen har ingen bindingstid eller månedsgebyr. Prisendringer varsles 30 dager i forkant.

Dekning

Luster Energiverk leverer strøm til hele landet.

Fordeler

-Tilbyr både spotpris og fastpris
-Egne avtaler for bedrifter og lokale foreninger
-Gratis app med full oversikt over strømforbruk

Ulemper

-Tilbyr ikke TV eller bredbånd

Flere tjenester og produkter

App

Luster Energiverk har en egen app hvor kunder får full oversikt over kundeforholdet sitt. I appen kan de til enhver tid sjekke spotprisen og forbruket sitt. Det er også en egen oversikt over faktura, strømavtalen og personlige opplysninger.


Annonselenke