LOS


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 3,90 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:39,00 kr/mnd
Prisgaranti:6 måneder
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Kjøita 18, 4630 Kristiansand

Nettsted: https://www.los.no/

Telefon: 38 60 85 00

Åpningstider:

Mandag – Fredag: 08.30 – 16.00

Lørdag – Søndag: Stengt

Som et av landets ledende strømleverandører, leverer LOS strøm til privatkunder i hele Norge. Selskapet er heleid av Agder Energi, som er en av Norges største produsenter av fornybar energi fra vannkraft. Agder Energi er eid av kommunene i Agder og Statkraft.

LOS er opptatt av bærekraft og miljø. Derfor tilbyr de 100 % fornybar energi fra vannkraft og opprinnelsesgarantier fra vannkraftsproduksjonen på Agder. I tillegg har de gode løsninger og anbefalinger for solstrøm og hjemmelading gjennom samarbeid med Otovo og Easee.

Siden 2009 har LOS vært sertifisert Miljøtårn. Det betyr at de er med å vise vei mot en grønnere og mer bærekraftig fremtid. Selv er de en klimanøytral bedrift.

I 2020 ble sertifiseringsordningen Trygg strømhandel etablert, og LOS var den første strømleverandøren som ble sertifisert. Denne ordningen ble etablert for å bidra til et tryggere og enklere strømmarked for kundene i Norge.

For å sikre at kundene får den løsningen som passer best for dem, har LOS lagt vekt på god kundeservice. Som et resultat har de vært på toppen av nasjonale målinger gjort av uavhengige aktører. De har målt kundetilfredshet og kundeservice.

LOS er også opptatt av å gi tilbake til samfunnet. Derfor har de startet opp LOS-fondet. Gjennom fondet har de delt ut over en million kroner til barn og unge årlig på Sørlandet. De støtter også klubber, foreninger og aktiviteter i landsdelen gjennom ulike sponsorater. Det har de gjort hvert år siden 2004.

Strømavtaler og priser

LOS tilbyr to forskjellige strømavtaler til kundene sine. Begge strømavtalene har spotpris. Det betyr helt enkelt at du betaler det samme for strømmen som LOS betalte for den på strømbørsen. Slike avtaler har blitt bevist billigst over lengre tid.

Spotpris

Den første avtalen LOS tilbyr heter Spotpris. Det er deres mest populære strømavtale. Prisen følger strømbørsen time for time, og du kan følge med på den i appen LOS tilbyr. I tillegg kommer et påslag på 3,90 øre per kWh, og et fast beløp hver måned. Den faste månedsprisen kommer på 39 kroner. LOS har en prisgaranti inkludert i strømavtalen. Det betyr at de garanterer at fastbeløpet og påslaget vil være uendret i 6 måneder. Slik unngår du en plutselig prisendring. Denne avtalen kommer uten bindingstid.

LOS digitalspot

Med denne avtalen betaler du bare for det du faktisk bruker. Strømavtalen kommer med spotpris. Her er det ingen fast månedspris som må betales i tillegg til strømmen. LOS digitalspot ble i mai 2022 kåret til den beste strømavtalen av bytt.no. Kåringen kombinerer pris, vilkår og kunders anmeldelser. Kundenes egne erfaringer er altså tatt med i beregningen her. Prisen LOS digitalspot vant var for den beste strømavtalen for deg som ønsker billig strøm i 6 måneder.

Med denne avtalen kommer påslaget på 4,95 øre per kWh. Også LOS digitalspot kommer med en prisgaranti på påslaget. Denne avtalen forutsetter betaling via eFaktura eller faktura på e-post.

LOS solstrøm

Dette er en strømavtale for deg som produserer din egen strøm med solceller. Har du strøm til overs, selges den til LOS gjennom denne strømavtalen. Det går automatisk ut på strømnettet, så du trenger ikke å gjøre noe med det selv. Overskuddet kjøpes for det gjeldende spotpris er til enhver tid. Strømmen du selger tilbake til LOS blir trukket fra på regningen din. Du betaler verken spotpris eller nettleie for den strømmen du produserer selv.

Når du ikke produserer nok, kan du kjøpe av LOS for å dekke behovene dine. Dette fungerer slik at du først bruker den strømmen du selv produserer med solcellepanelene dine, og deretter kjøper du det du måtte trenge fra LOS.

Strømmåleren din beregner hvor mye strøm du bruker og hvor mye du produserer. På Min side på LOS sine nettsider har du full oversikt. Her kan du følge med på både overproduksjonen din og forbruket ditt.

LOS samarbeider med Otovo, som er Norges ledende leverandør av solcellepaneler til privatmarkedet. Takket være dette samarbeidet kan du finne ut om solcellepaneler er et alternativ for deg. Alt du trenger å gjøre er å taste inn adressen din, og Otovo beregner både pris og plassering for deg. I tillegg beregner de ut hvor mye du kan spare på denne ordningen.

Avtalen LOS solstrøm har en fast månedspris på 39 kroner per måned. Prisen på strømmen du kjøper fra LOS har et påslag på 5,95 øre per kWh i tillegg til spotprisen.

Dekning

Det er ingen begrensning på dekningen som selskapet tilbyr. Du kan altså få billig strøm av dem uansett hvor enn i Norge du bor.

Fordeler

-Tilbyr tre strømavtaler
-Spotpris på alle strømavtalene
-God kundeservice
-Fornybar energi fra vannkraft og solcellepanel
-Egen app
-Har Min side på nettsidene sine
-2 % medlemsbonus for Coop medeiere

Ulemper

-Fast månedspris på strømavtalen Spotpris
-Påslag på kWh på strømmen du kjøper av LOS i alle strømavtalene
-Har bare to strømavtaler for de som ikke kan ha solcellepanel

Flere tjenester og produkter

Som kunde hos LOS får du flere kundefordeler. Du får også rabatter på produkter, tjenester og aktiviteter for hele familien. De lanserer også nye fordeler gjennom året, så det gjelder å følge med på Min side for å få med seg de beste rabattene. Fordelene på bestilles på Min side eller i lenkene på nettsidene til LOS.

LOS live

Om du ønsker å bruke strøm på en smartere måte, kan LOS live være noe for deg. Med en brikke som enkelt kobles til strømmåleren din kan du se hvor mye strøm du bruker i øyeblikket. Dataene fra live-brikken kommer rett inn i LOS-appen din. Brikken kan installeres både innendørs og utendørs, og har 4G-dekning fra Telenor. Selve brikken koster 890 kroner når du kjøper den, pluss 54 kroner i frakt. Abonnementet LOS live koster i tillegg 29 kroner per måned.

Varmepumpe fra LOS

På grunn av de høye strømprisene vi har hatt i det siste, har det aldri vært gunstigere å investere i en varmepumpe. Derfor tilbyr LOS kundene sine varmepumper til en god pris. Du kan selv velge om du vil kjøpe den på avbetaling eller om du vil betale hele beløpet med en gang.

Om du velger nedbetaling blir den betalt rentefritt over strømregningen din i løpet av 36 måneder. Slik kan du spare både penger og redusere strømforbruket ditt. Varmepumpen LOS tilbyr er toppmodellen Mitsubishi Kaiteki 6600.

Dette tilbudet er foreløpig bare tilgjengelig for kunder som er bosatt i Agder. Men de jobber med å få på plass lignende løsninger over hele landet.


Annonselenke