Kvam Kraftverk


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 6,0 øre/kWh
Månedlig fastbeløp:39 kr per mnd
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskudd
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Kaldestad 40, 5600 Norheimsund

Nettsted: https://www.kvam-kraftverk.no/

Telefon: 56 55 33 10

Åpningstider:

Mandag–fredag: 7:30–15:00

Lørdag og søndag: Stengt

I 1913 ble Kvam den første kommunen i Hordaland som fikk sitt eget elektrisitetsverk, med et kraftverk på Kaldestad og utvikling av linjenett i kommunen. Fra 1913 og fram til 1934 ble linjenettverket utvidet, som førte til at det ble behov for et større kraftverk. Kaldestadvassdraget ble bygget ut og stod ferdig i 1936, samtidig som Strandebarm kommune bygget et eget kraftverk på Fosse. Kraftverkene slo seg sammen og ble ett selskap i 1965.

I 2020 ble Kvam Kraftverk omorganisert til et konsern, hvor Kvam Energi AS er moderselskapet. Kvam Kraftverk er nå ansvarlig for produksjon og omsetning av kraft, samt bredbåndet som selskapet tilbyr. Nettet eies og vedlikeholdes av selskapet Kvam Energi Nett AS.

Strømavtaler og priser

Spotpris

Strømavtale med spotpris følger til enhver tid markedsprisen på kraftbørsen Nord Pool. Kunder betaler det strømmen koster når den brukes, pluss 6 øre per kWh i påslag. Dette går til å dekke blant annet lovpålagt elsertifikat. I tillegg kreves det et månedlig fastbeløp på 39 kroner i måneden. Avtalen har ingen forskuddsbetaling eller bindingstid.

Bedrifter

Kvam Kraftverk tilbyr flere ulike avtaler for bedrifter, men spotprisavtale er standardavtalen som tilbys. I tillegg tilbyr de avtaler som har gitte rammer for året. Selskapet tilbyr strømavtaler tilpasset bedriftens behov, så for å få et prisoverslag og en nøyaktig avtale må bedrifter ta kontakt med selskapet.

Dekning

Kvam Kraftverk leverer strøm til alle strømområdene i Norge.

Fordeler

-Spotpris med konkurransedyktig fastledd
-Tilbyr både bredbånd og TV gjennom samarbeidspartnere
-Ingen bindingstid

Ulemper

-Høyt påslag
-Ingen avtale om fastpris eller variabel pris

Flere tjenester og produkter

Min Side

På Min Side finner kunder informasjon knyttet til sin strømavtale. Man kan sjekke hva strømprisen er her og nå, og nivået for de neste timene. Når man vet hvor mye strømmen koster, blir det enklere å tilpasse forbruket for å redusere kostnadene. På Min Side kan man også endre personlig informasjon som telefonnummer og e-postadresse.

Bredbånd

Kvam Kraftverk samarbeider med NextGenTel og BergenFiber, som tilbyr Altibox, om levering av fibernettverk til innbyggere og bedrifter i kommunen. Innbyggere i kommunen kan velge mellom internett fra NextGenTel og Altibox via BergenFiber. Prisen er 639 kroner for trådløst bredbånd med Telia dekning fra NextGenTel. Hos Altibox kan man samle både TV og internett fra 1 159 kroner i måneden.


Annonselenke