Klarkraft


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 1,9 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:35,00 kr/mnd.
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Tollbugata 8, 0152 Oslo

Nettsted: https://klarkraft.no/

Telefon: 21 60 93 00

Åpningstider:

Mandag–fredag: 08:00–17:00

Lørdag og søndag: Stengt

Strømselskapet Klarkraft ble dannet som et motsvar til etablerte selskaper som opererer med flere strømavtaler med liten skrift. De har som mål å være en vakthund i bransjen, og passer på at kundene får en strømavtale hvor de ikke betaler for mer enn hva selskapet selv betaler for.

Klarkraft er også opptatt av fornybar energi. Den grønneste energien er den som ikke benyttes. Derfor jobber selskapet med å bevisstgjøre forbrukere, slik at deres forhold til forbruk, produksjon og merking av strøm endres.

Strømavtale og priser

Spotavtale

Strømavtale med spotpris følger kraftbørsen Nord Pool time for time, og kunder betaler for kWh-prisen den timen strømmen benyttes. I tillegg kommer det et påslag som går til å dekke kostnader knyttet til strømhandel og 0,05 øre dekker elsertifikatet. Månedlig fastledd er på 35 kroner i måneden, og det er ingen bindingstid. Denne avtalen er tilgjengelig både for private kunder og bedrifter, og har to års prisgaranti.

Dekning

Klarkraft tilbyr strøm til alle de fem landsdelene. For kunder i Nord-Norge vil prisen være 25 % lavere for påslag og månedsbeløp, da disse ikke betaler moms.

Fordeler

-Meget lave påslag
-Lav månedlig fastpris
-Tilbyr spotprisavtaler
-Har egen app

Ulemper

-Tilbyr ikke fastpris
-Få tilleggstjenester
-Nettleie kommer på egen faktura

Flere tjenester og produkter

Solcelle

Klarkraft har inngått et samarbeid med Otovo om levering av solceller til privatpersoner. Ved å ha solceller på taket kan kundene selv produsere fornybar energi, og er ikke avhengig av et strømselskap. Produseres det mer strøm enn man forbruker, kan denne strømmen selges til et strømselskap. Er produksjonen lavere enn forbruket, kjøper man strøm fra sin strømleverandør.

Min Side

På Min Side vil kunder finne informasjon om sin strømavtale, sitt forbruk og hva strømmen har kostet så langt denne måneden. Her finner man også oversikt over alle tidligere fakturaer, samt gjøre endringer.


Annonselenke