Klarkraft


Annonselenke

Mest populære avtale:

[table id=50/]

Kontaktinfo:

Adresse: Stenersgata 8, 0184 Oslo

Nettsted: https://klarkraft.no/

Telefon: 21 60 93 00

Åpningstider:

Mandag–fredag: 08:00–17:00

Lørdag og søndag: Stengt

Strømselskapet Klarkraft ble dannet som et motsvar til etablerte selskaper som opererer med flere strømavtaler med liten skrift. De har som mål å være en vakthund i bransjen, og passer på at kundene får en strømavtale hvor de ikke betaler for mer enn hva selskapet selv betaler for.

Klarkraft startet opp ved årsskiftet 2020/2021, og tilbyr kun spotprisavtale med kostpris og har bundet seg til denne avtalen i to år. Bindingen er ikke gjensidig, som betyr at kunder når som helst kan bytte strømleverandør. Klarkraft på sin side er forpliktet til denne prisen, og har strengere vilkår til seg selv. Dette har selskapet valgt for å sette kundene først, ved å gjøre strømavtaler lettforståelige og kortfattet.

Klarkraft er også opptatt av fornybar energi. Den grønneste energien er den som ikke benyttes. Derfor jobber selskapet med å bevisstgjøre forbrukere, slik at deres forhold til forbruk, produksjon og merking av strøm endres.

Strømavtale og priser

Spotavtale

Strømavtale med spotpris følger kraftbørsen Nord Pool time for time, og kunder betaler for kWh-prisen den timen strømmen benyttes. I tillegg kommer det et påslag på 0,5 øre/kWh, hvor 0,45 øre går til å dekke kostnader knyttet til strømhandel og 0,05 øre dekker elsertifikatet. Månedlig fastledd er på 35 kroner i måneden, og det er ingen bindingstid. Denne avtalen er tilgjengelig både for private kunder og bedrifter, og har to års prisgaranti.

Spotavtale med norsk vannkraft

Spotprisavtale med opprinnelsesgaranti fra 100 % norsk vannkraft. Kunden betaler til enhver tid timesspot for strømmen som brukes, samt et påslag på 0,5 øre/kWh. Det månedlige fastleddet ligger på 45 kroner, hvor 10 kroner dekker opprinnelsesgarantien. Avtalen har ingen bindingstid, men kommer med to års prisgaranti.

Dekning

Klarkraft tilbyr strøm til alle de fem landsdelene. For kunder i Nord-Norge vil prisen være 25 % lavere for påslag og månedsbeløp, da disse ikke betaler moms.

Fordeler

-Meget lave påslag
-Lav månedlig fastpris
-Tilbyr spotprisavtaler
-Lang prisgaranti

Ulemper

-Tilbyr ikke fastpris
-Få tilleggstjenester
-Ingen app
-Nettleie kommer på egen faktura

Flere tjenester og produkter

Solcelle

Klarkraft har inngått et samarbeid med Otovo om levering av solceller til privatpersoner. Ved å ha solceller på taket kan kundene selv produsere fornybar energi, og er ikke avhengig av et strømselskap. Produseres det mer strøm enn man forbruker, kan denne strømmen selges til et strømselskap. Er produksjonen lavere enn forbruket, kjøper man strøm fra sin strømleverandør.

Verveprogram

Som kunde hos Klarkraft kan man verve venner og bekjente til selskapet. Ved å gjøre dette får man selv en rabatt på 250 kroner på fakturaen, og den gjelder for hver person som verves til strømselskapet. I tillegg vil den som blir vervet også få 250 kroner i avslag på den første fakturaen.

Min Side

På Min Side vil kunder finne informasjon om sin strømavtale, sitt forbruk og hva strømmen har kostet så langt denne måneden. Her finner man også oversikt over alle tidligere fakturaer, samt gjøre endringer som å bestille opprinnelsesgaranti.


Annonselenke