Jotunkraft


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 6,25 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:30,00 kr/mnd
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Tyinvegen 4861, 2975 Vang i Valdres

Nettsted: https://www.jotunkraft.no/

Telefon: 61 36 75 40

Åpningstider:

Mandag–fredag: 08:30–15:30

Lørdag og søndag: Stengt

Strømselskapet Jotunkraft eies av selskapet Vang Energiverk AS. Jotunkraft ble etablert i 2000, og er et kraftomsetningsselskap som i hovedsak selger strøm og strømavtaler til lokale husstander og bedrifter. Både administrasjonen og salgskontoret ligger i Vang i Valdres. Som en lokal aktør skaper de arbeidsplasser, og bidrar på den måten å opprettholde et lokalsamfunn.

Strømavtaler og priser

Jotunkraft tilbydde tidligere tre ulike avtaler, men for nye kunder er det kun mulig å bestille spotprisavtalen.

Markedskraft

Denne avtalen følger markedsprisen til Nord Pool time for time. Den passer for kunder som er opptatt av å redusere kostnadene, og gjør det mulig å tilpasse forbruket i henhold til prisen per kWh.

Kunder betaler det strømmen koster når de bruker den, samt et påslag på 6,25 øre/kWh. Påslaget dekker selskapets kostnader knyttet til lovpålagt elsertifikat og avregning. Fastbeløpet er 30 kroner per måned, og det er ingen bindingstid på avtalen. Den kommer uten prisgaranti, og faktureringen skjer etterskuddsvis.

Dekning

Jotunkraft leverer hovedsakelig strøm til kunder i nettområdet til Vang Energiverk AS. I enkelte tilfeller kan de tilby avtaler til personer utenfor dette området. Kunder utenfor Vang Energiverks leveringsområde kan ta direkte kontakt med selskapet for å sjekke mulighetene.

Fordeler

-Lavt fast månedsbeløp
-Ingen bindingstid eller bruddgebyr
-Tilbyr spotprisavtale

Ulemper

-Ingen egen app
-Høyt påslag
-Ingen prisgaranti
-Kun én strømavtale for nye kunder

Flere tjenester og produkter

Min Side

På Min Side får kunder full oversikt over sin strømavtale. Her kan man følge med på strømforbruket, sjekke tidligere sendte faktura og gjøre endringer til strømavtalen. Kunder logger inn med telefonnummeret strømavtalen er registrert på, og kan dele tilgang med andre familiemedlemmer.


Annonselenke