Huskraft Energi


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot 0,00/KWh
Månedlig fastbeløp:00,00 kr/mnd
Prisgaranti:14 måneder
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Postboks 3026, Handelstorget, 3707 Skien

Nettsted: https://huskraft.no/

Telefon: 35 68 88 80

Åpningstider:

Mandag – Fredag: 10.00-15.00

Lørdag – Søndag: Stengt

Dette selskapet har målsetning om å utfordre de større aktørene i bransjen og bli landets foretrukne strømleverandør. Det vil de oppnå ved å tilby kundene konkurransedyktige priser og fornybar energi. Selskapet har ambisjoner om å revolusjonere bransjen med innovative løsninger og tilby kunder noe mer enn gode strømavtaler. De opplyser ikke spesifikt på nettsiden om hva dette innebærer. Det relativt nye selskapet ble etablert i 2017 og begynte tilby strømavtaler i 2021.

Strømavtaler og pris

Huskraft Energi tilbyr tre strømavtaler med spotpris. To er til privatkunder og én til bedrifter. Ingen av avtalene til Huskraft Energi har bindingstid, og alle faktureres på etterskudd.

Smart Spot

Avtalen er spot med forvaltning. For å forsøke å strømprisene sine under markedets spotpris kjøper forvaltere inn strøm frem i tid. Dersom forvalterne oppnår en bedre pris enn spotprisen forrige måned, får du 80 % av gevinsten. De siste 20 % dekker forvaltningskostnadene. Denne avtalen passer for deg som ønsker muligheten til å få en lavere pris enn spotprisen i ditt område. Smart Spot har ingen påslag eller månedlig fastbeløp, og en prisgaranti på 14 måneder. Denne avtalen er for privatkunder.

Huskraft Solstrøm

Denne avtalen passer for deg som produserer egen strøm med solceller. Når du produserer med strøm enn du bruker en måned, kjøper Huskraft Energi den av deg til spotpris. Om du trenger mer strøm enn du klarer å produsere en måned, kjøper du strømmen av dem. Avtalen har er månedlig fastbeløp på 19 kroner, og et påslag på 1 øre per kWh i tillegg til spotprisen. Denne avtalen er for privatkunder.

Huskraft Large

Denne strømavtalen er for bedriftskunder. Huskraft Large kommer med et påslag på 3,5 øre per kWh i tillegg til spotprisen. Den har ingen månedlig fastbeløp.

Dekning

Huskraft Energi selger strømavtaler over hele Norge.

Fordeler

-Flere strømavtaler å velge mellom
-Spotpris på alle strømavtalene
-Alternativer både for privat- og bedriftskunder
-Strømavtale uten påslag og månedlig fastbeløp
-God kundeservice
-Min side
-Betalingsutsettelse
-Ingen fakturagebyr, selv om du har papirfaktura

Ulemper

-Lite informasjon om både strømavtalene og selve selskapet på nettsidene deres
-Ingen app
-Det er vanskelig å finne ut hva som tilbys på Min side
-Ingen tilleggstjenester eller kundefordeler

Flere tjenester og produkter

Siden Huskraft Energi er såpass ny på markedet, har de per i dag ikke kommet med noen flere produkter og kundefordeler enn strømavtalene sine. De har en uttalt ambisjon om i framtiden å tilby tjenester som kundene ikke kan få andre steder.

I et intervju uttalte gründer og styreleder av selskapet at han ikke kunne gå nærmere inn på detaljer, men at de ønsket å bli totalleverandør når det kom til gode fordeler knyttet til hele boligen.

Min side

Når du logger deg inn på Min side kan du blant annet se strømavtalene dine og forbrukeroversikten din. Du kan også endre fakturaadressen din og melde flytting her.

Betalingsutsettelse

Om du ønsker en betalingsutsettelse eller å dele opp fakturaen din, kan Huskraft Energi hjelpe deg. Alt du trenger å gjøre, er å ta kontakt med deres kundeservice.

Rådgivning og kundeservice

Huskraft Energi tilbyr rådgivning til kundene sine når det kommer til valg av avtale og betaling.

Selskapet har lagt stor vekt på god kundeservice. Kundene skal få den hjelpen de trenger, når de trenger den. Som et resultat av dette finnes det mange gode tilbakemeldinger fra kunder.

Tips

På nettsidene deres kan du også finne en rekke nyttige tips til smartere strømbruk og sikkerhetstips.


Annonselenke