Hurum Kraft


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Hurum Kraft Spot
Pris:Spotpris + 7,94 øre/kWh
Månedlig fastbeløp: 39 kroner
Prisgaranti:2 måneder
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse:Øvre Skoledalen 20, 3482 Tofte, Norge

Nettsted: https://hurumkraft.no/

Telefon: 32 79 20 00

Åpningstider:

Mandag – Fredag: 08:00 – 15.00

Lørdag – Søndag: Stengt

Strømleverandøren Hurum Kraft har som mål å gi kundene den billigste strømmen over tid. Lojale kunder vil derfor kunne nyte godt av at selskapet flere ganger er blitt kåret til en av de billigste strømleverandørene i Norge.

Kunden i fokus

Det er ikke uten grunn at Hurum kraft foretrekkes av mange strømkunder. Leverandøren satser på kvalitet over kvantitet, og har fokus på god personlig service og stabile tjenester. Som kunde kan du være trygg på at du blir møtt på en god måte dersom du stiller spørsmål eller ønsker forandringer på avtalen.

I tillegg til strøm ønsker også Hurum Kraft å bidra til en enklere hverdag for kundene. Dette gjør de gjennom utvikling av ny digital infrastruktur for smarthus, boliger utstyrt med elektroniske løsninger som skal forenkle og trygge hverdagen. Tjenesten Smartliv, som er eid av Hurum Kraft, gjør det for eksempel mulig å holde oversikt over både vannforbruket og strømforbruket i boligen via en app.

Lokalmiljø og bærekraft

Hurum Kraft eies av Asker kommune og har røtter tilbake til 1919. Selskapet ser det som et ansvar å kunne gi tilbake til lokalsamfunnet. De deler derfor ut 500 000 kroner hvert år til lokale organisasjoner, idrettslag, arrangementer, foreninger og tiltak.

Med sin satsing på bærekraft legger Hurum Kraft til rette for at kundene kan kjøpe miljøvennlig strøm gjennom opprinnelsesgarantier. Å velge strømavtaler med opprinnelsesgaranti betyr i praksis at kundens forbruk dekkes av fornybar energi. Da sørger du som kunde for økt produksjon av miljøvennlig energi.

Strømavtaler og priser

Hurum Kraft tilbyr strømavtaler til både privatkunder og bedriftskunder. Prisen varierer avhengig av hvilken løsning du velger.

Privatkunder

Hurum Kraft Spot

Med denne avtalen følger strømprisen bevegelsene i markedet hos Nord Pool time for time. Norge er delt inn i prissoner, og hvilken spotpris kunden betaler vil derfor avhenge av bosted. I tillegg til kraftprisen kommer et fast månedsbeløp på 39 kroner, samt et påslag på 7,94 øre/kWh. Påslaget inkluderer el-sertifikat. Strømavtalen er uten bindingstid og strømmen betales etterskuddsvis. Tilbys kun til privatkunder.

Hurum Kraft Flat

Denne strømavtalen kommer med spotpris, som regnes ut som et snitt av månedens timespris. Dette vil gi samme flate pris gjennom hele året, basert på hvilken prissone kunden tilhører. I tillegg til kraftprisen kommer et fastbeløp på 39 kroner hver måned, samt et påslag på 9,95 øre/kWh som også inkluderer el-sertifikat. Strømmen betales etterskuddsvis. Avtalen er uten bindingstid og tilbys kun til privatkunder.

Bedriftskunder

Spotpris Bedrift

I tillegg til kraftprisen vil et fast månedsbeløp på 49 kroner påbeløpe, samt et påslag på 3,92 øre/kWh. Strømmen betales etterskuddsvis, og alle priser er uten MVA. Det er ingen bindingstid.

Forvaltning Forutsigbar

Strømavtalen er forbeholdt bedrifter og er en kombinasjon av spotpris og prissikring. Her benyttes profesjonelle forvaltere for å sikre en strømpris som gir medium grad av både forutsigbarhet og fleksibilitet. Prisen bedriften betaler fastsettes etter avtale med Hurum Kraft.

Forvaltning Aktiv

Avtalen er et tilbud til bedrifter som ønsker høy grad av fleksibilitet og klarer en lav grad av forutsigbarhet i strømprisen. Med profesjonelle forvaltere som kjenner kraftmarkedet kan prisen starte på 0,000 per kWh, men som på enhver børs er prisen vanskelig å spå. Målet til forvalterne vil riktignok alltid være å få en bedre pris enn spotprisen. Bedrifter må ta kontakt med Hurum Kraft for å få tilbud om denne avtalen.

Grønn Strøm

For kunder som produserer egen strøm har Hurum Kraft dette tilbudet. Det er særlig egnet til de som er nær selvforsynte med strøm. Som grønn kunde betaler både bedrifter og private 59 kroner fast hver måned, mens Hurum Kraft kjøper all overskuddsstrøm kunden produserer for 1 kr/kWh. Abonnementet er uten bindingstid.

Dekning

Hurum Kraft tilbyr strømavtaler til privatkunder og bedrifter i hele Norge.

Fordeler

-Billig strøm over tid
-Tar godt vare på kundene sine
-Selskapet er engasjert i lokalsamfunnet
-Gjør hverdagen enklere for kunden ved å tilby innovative digitale løsninger
-Gratis app som gir kunden oversikt over eget forbruk

Ulemper

-Prismessig er ikke Hurum kraft billigst, men forutsigbar

Flere tjenester og produkter

Elbilladere

Hurum Kraft tilbyr privatkunder og bedriftskunder elbilladere som kan nedbetales månedlig over 60 måneder via strømregningen. Laderen nedbetales gebyr- og rentefritt, men det tilkommer en oppstartskostnad som vil variere ut fra type ladestasjon. Ladestasjonene Hurum Kraft tilbyr er fra Zaptec Go og Easee Home, og kommer med 5 års garanti. Tilbehør som ladestolper og Easee Equalizer kan også bestilles via nettsiden.

Kunden velger selv om ladestasjonen skal bestilles med eller uten installering. Dersom Hurum Kraft står for monteringen vil det månedlig beløpet øke avhengig av hvilken modell man velger. For de med større ladebehov, som borettslag og sameier, kan Hurum Kraft også håndtere driften av anleggene.


Annonselenke