Helgeland Kraft


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 5,60 øre/kWh eks. moms
Månedlig fastbeløp:0 kr/mnd
Prisgaranti:1 år
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Nei

Kontaktinfo:

Adresse: Pb 702, 8654 Mosjøen

Nettsted: https://www.helgelandkraft.no/strom/privat/

Telefon: 751 00 700

Åpningstider:

Mandag–fredag: 8:30–15:00

Lørdag og søndag: Stengt

Kraftselskapet Helgeland Kraft eies av hele 14 kommuner på Helgeland. Selskapet driver med produksjon av fornybar energi, og utvikler strømnettet på hele Helgeland. Målet til Helgeland Kraft er å være en aktiv verdiskaper.

I 2018 ble Helgeland Kraft AS omdannet til et konsern med tre datterselskap, Linnea, Helgeland Kraft Vannkraft og Helgeland Kraft Strøm. De respektive selskapene har ansvar for nett, vannkraft og strøm. Det er imidlertid Helgeland Kraft Strøm som håndterer selskapets strømavtaler.

Strømavtaler og priser

Espot

Strømavtale med spotpris som følger børsen Nord Pool time for time. Påslaget er 5,6 øre/kWh for kunder i Nord-Norge, mens for kunder i resten av landet er påslaget 7,0 øre/kWh. Strømavtalen har ingen månedlig fastledd, og fakturering er etterskuddsvis.

Webspot

Spotprisavtale som følger timesspot fra Nord Pool. Avtalen har ingen fastledd eller bindingstid, og kommer med en prisgaranti på 12 måneder. Påslaget er 3,70 øre/kWh for kunder i Nord-Norge, og 4,63 øre/kWh for resten av landet.

Solavtale

Strømavtale for plusskunder som produserer sin egen strøm. Kunder velger selv hvilken strømavtale de ønsker for kjøp av strøm, og får i tillegg betalt spotpris for strøm som selges til selskapet. Avtalen har ingen fastpris eller bindingstid, men oppsigelse må varsles 14 dager i forveien.

Fastpris

Strømavtale tilgjengelig for private husholdninger i Nord-Norge. Avtalen gir kunden en fast strømpris i enten to eller tre år, avhengig av hva kunden selv velger. Fastpris med to års binding har en kWh-pris på 68,80 øre og fastledd på 29 kroner. Ved tre års bindingstid er kWh-prisen 69,50 øre, og fastleddet på 29 kroner.

Dekning

Helgeland Kraft tilbyr strømavtaler i hele Norge.

Fordeler

-Større utvalg av strømavtaler
-Ingen faste månedlige kostnader

Ulemper

-Fastpris kun tilgjengelig i Nord-Norge

Flere tjenester og produkter

Helgeland Kraft tilbyr ingen ekstra tjenester.


Annonselenke