Haugaland Kraft Energi


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 4,95 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:39,00 kr/mnd.
Prisgaranti:2 måneder
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Haukelivegen 25, Haugesund

Nettsted: https://hkraft.no/

Telefon: 987 05 270

Åpningstider:

Mandag – Fredag: 08:00 – 20:00

Lørdag – Søndag: 10:00 – 14:00

Strømselskapet Haugaland Kraft Energi er en del av konsernet Haugaland Kraft og har som formål å produsere og levere elektrisk kraft til private og bedrifter. Konsernet driver også med utbytting og drift av eget fibernettverk.

Haugaland Kraft eies av flere kommuner på Haugalandet, deriblant Karmøy, Haugesund og Tysvær, samt selskapene Finnås Kraftlag SA, SØK AS, Fitjar Kraftlag SA. Selskapet ble opprettet i 1998, og ble omstrukturert til et konsern i 2016.

Strømavtaler og priser

Følg Markedet

Spotprisavtale som følger den nordiske kraftbørsen Nord Pool time for time. Kunder betaler timesspot for strømmen når den brukes, samt et påslag på 4,95 øre/kWh. Avtalen har et fast månedsledd på 39 kroner og har prisgaranti i 12 måneder. Det er ingen bindingstid, men en to ukers oppsigelsestid.

Ung Kraft

Strømavtale med spotpris som er beregnet for kunder under 35 år. Avtalen følger timesprisen på Nord Pool og har et påslag på 1,7 øre/kWh. Det er ingen bindingstid, prisgaranti i 12 måneder og et fast månedsbeløp på 39 kroner.

Hyttekraft

Fordelsavtale for kunder som har annen strømavtale gjennom Haugaland Kraft Energi. Denne avtalen er beregnet for fritidsboliger, og følger spotprisen på kraftbørsen. Påslaget er 1,25 øre/kWh og fast månedspris er 9 kroner. Avtalen har ingen bindingstid og gir 12 måneders prisgaranti.

Solkraft

Strømavtale for kunder som produserer egen kraft gjennom solceller. Haugaland Kraft Energi kjøper solstrømmen som kunden ikke selv benytter for spotpris. Hvis det ikke produseres nok strøm kjøper kunden dette fra selskapet til spotpris pluss 5,67 øre/kWh i påslag. Månedsprisen for denne avtalen er 39 kroner og det er 12 måneders prisgaranti.

Blåkraft

Spotprisavtale med opprinnelsesgaranti. Med denne avtalen forplikter Haugaland Kraft Energi seg til å produsere like mye fornybar kraft som kunden forbruker. Avtalen følger timesspot på Nord Pool og har et påslag på 5,67 øre/kWh. Fast månedspris er 39 kroner og prisen er garantert i 12 måneder. Det er ingen bindingstid på avtalen.

Dekning

Haugaland Kraft Energi leverer strøm til alle fem landsdelene.

Fordeler

-Mange ekstra tjenester
-Rimelig strømavtale for unge
-Egen avtale for hytteeiere
-Lang prisgaranti på alle avtaler
-Ingen bindingstid

Ulemper

-Ingen fastpris
-Høye påslag

Flere tjenester og produkter

KraftPlugg

Energimåleren KraftPlugg er en smart energimåler som kobles inn i strømmåleren og sender informasjon om forbruk til mobilen. Slik kan kunder følge med på hvor mye strøm som benyttes i sanntid, gjøre justeringer og på den måten redusere kostnadene. Prisen på energimåleren er 990 kroner, og det kan benyttes med alle strømavtalene fra Haugaland Kraft Energi.

Mitt Hjem App

Appen Mitt Hjem gir kunder hos Haugaland Kraft Energi full oversikt over sitt kundeforhold hos selskapet. Her finner man informasjon om strømavtalen, man kan endre sine personlige opplysninger og endre strømavtale. I tillegg gir appen full oversikt over strømforbruk og spotpris, og har flere nyttige verktøy som hjelper kunder med å få kontroll over forbruket.


Annonselenke