Hardanger Energi


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 6,25 øre/kWh
Månedlig fastbeløp:0 kr/mnd.
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskudd
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Postboks 33, 5782 Kinsarvik

Nettsted: https://www.hardangerenergi.no/

Telefon: 53 67 16 00

Åpningstider:

Mandag–fredag: 07:30–15:00

Lørdag og søndag: Stengt

Strømselskapet Hardanger Energi er et datterselskap under Energiselskapet Hardanger AS, som også eier Hardanger Energi Nett AS. Selskapet Energiselskapet Hardanger AS eies på sin side av kommunene Eidfjord, Ulvik Herad og Ullensvang.

Hardanger Energi driver med salg og produksjon av strøm til områdene rundt Hardanger. Produksjonen kommer fra vannkraft, og energiselskapet eier seks egne vannkraftverk i regionen. Selskapet driver også med omsetting av kraft fra andre produsenter, og har sluttsalg av strøm til private og bedrifter gjennom alliansen Lokalkrafta. Denne alliansen bidrar til at tjenester knyttet til strøm og energi effektiviseres.

Hardanger Energi er en lokal aktør som gjennom sin energiproduksjon bidrar til arbeidsplasser i kommunene. Selskapet gir også tilbake til kultur og idrett gjennom sponsorat av lag og organisasjoner.

Strømavtaler og priser

Spotpris

Hardanger Energis strømavtale med spotpris gir kunder en kWh-pris som til enhver tid følger markedsprisen på kraftbørsen Nord Pool. Prisene endres fra time til time, og publiseres rundt klokken 13:00 dagen i forveien. Kunder med spotpris kan dermed se hva strømprisene koster i dag og i morgen, og tilpasse forbruket i henhold til prisen. I tillegg til spotpris, har avtalen et påslag på 6,25 øre/kWh. Avtalen har ingen faste månedsbeløp, og det er ingen bindingstid.

Fastpris

Strømavtale med fastpris gir kunder en fast pris per kWh i en bestemt periode. Det er bindingstid på minst 12 måneder, men ingen fast månedsledd. Kunder som ønsker en fastprisavtale, må ta kontakt direkte med Hardanger Energi for å få et tilbud.

Dekning

Hardanger Energi tilbyr strøm til kunder i kommunene Eidfjord, Ullensvang og Ulvik, samt tidligere Granvin Herad kommune.

Fordeler

-Tilbyr strøm til spotpris
-Kan tilby avtale om fastpris
-Ingen månedlige fastledd

Ulemper

-Dekker kun et mindre område
-Høye påslag
-Få ekstra tjenester

Flere tjenester og produkter

100 % fornybar

Tilleggstjenesten gir opprinnelsesgaranti på strømavtalen mot et ekstra påslag på 1,25 øre/kWh. Garantien går ut på at Hardanger Energi forplikter seg til å levere strøm som beviselig kommer fra bærekraftige og fornybare energikilder, slik som vannkraft.

Eco Monitor

Produktet Eco Monitor er en boks som kobles til strømmåleren. Den gir full oversikt over strømforbruket og oppdateres hvert andre sekund. Monitoren kobles opp mot appen EcoMonitor, og brukere må ha tilgang til trådløst Internett hvor strømmåleren er, slik at den kan sende informasjonen om forbruk til mobilen. Det koster 399 kroner å kjøpe monitoren, pluss 1,50 kr/dag for datatrafikk.


Annonselenke