GNP Energy


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 3,90 øre per KWh
Månedlig fastbeløp:39,00 kroner per mnd
Prisgaranti:2 måneder
Fakturering:På etterskudd
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Raveien 422, 3239 Sandefjord

Nettsted: https://no.gnp.energy/

Telefon: 21 65 10 00

Åpningstider:

Mandag – Fredag: Fra 09 til 15

Lørdag – Søndag: Stengt

Siden 2012 har den uavhengige strømleverandøren GNP Energy utfordret gigantene i bransjen. Det har de gjort ved å tilby strømavtaler til gode priser, samt transparente strømregninger som er enkle å lese og forstå. Dette er et selskap med lang erfaring og ble startet opp i Sandefjord. GNP Energy tilbyr nå strømdekning over hele Norge. De har også datterselskaper i alle de nordiske landene.

GNP Energy har fokus på miljøet og på bærekraftig energi, og all kraft de selger skal være sertifisert for å komme fra fornybare kilder. De satser på effektiv drift og lave omkostninger. I tillegg tilbyr de rådgivning om blant annet energioptimalisering og grønn energi.

Strømavtaler og priser

Flex

Dette er en enkel og fleksibel avtale med spotpris. Flex følger endringene i strømmarkedet. Slik betaler du det strømmen koster i ditt område akkurat når du bruker den. Markedet er bestemt av den nordiske strømbørsen Nord Pool. Flex har i tillegg til et påslag på 3,9 øre per kWh et månedlig fastbeløp på 39 kroner. Strømavtalen har ingen bindingstid.

Smart Forvaltning

GNP Energy har egne forvaltere som alltid leter etter de beste prisene på markedet. Dette gjør de ved hjelp av analyser og prognoser. Slik kan de kjøpe inn strøm når de mener at den er billigst. Med strømavtalen Smart forvaltning kan du nyte godt av kunnskapene deres. Dette er vanligvis en avtale som tilbys til bedrifter og det offentlige, men som privatkunde kan du også dra nytte av stordriftsfordeler. Denne avtalen har et påslag på 4,9 øre per kWh på strømmen, samt et månedlig fastbeløp på 49 kroner. I tillegg har avtalen en bindingstid på 12 måneder.

Dekning

GNP Energy har dekning over hele landet.

Fordeler

-Strømavtale med spotpris
-Landsdekkende strøm
-Min side som også fungerer på smarttelefoner
-Samarbeidsavtale med Otovo

Ulemper

-Påslag på strømprisene
-Litt lite informasjon på nettsidene om solcellepaneler og samarbeidet med -Otovo, om kundefordeler og om bruk av Min side
-Ingen app per i dag, men den er under utvikling
-Veldig få kundefordeler

Flere tjenester og produkter

Min side

For å gjøre det enkelt for kundene å holde styr på både regningene og forbruket sitt, har selskapet laget en ordning som heter Min side. Der kan du holde kontroll på strømavtalen din og se fakturaene dine. Tjenesten fungerer på alle smarttelefoner, både android og iPhone.

Opprinnelsesgaranti

Med opprinnelsesgaranti er du sikret at pengene dine går til produksjon av ren energi. Ved å velge dette alternativet bidrar du til lønnsomheten av fornybar energi, og utbygging av nye, grønne strømkilder. I dag kjøper GNP Energy strømmen med opprinnelsesgaranti fra nordisk vannkraft.

Samarbeid med Otovo

GNP Energy har en samarbeidsavtale med Otovo, som leverer solcellepaneler til leie eller eie. Otovo installerer panelene for deg. Om du lurer på om solcellepanel er aktuelt for deg, kan du finne informasjon om det på nettsidene til leverandøren.

Energioppfølgingssystem

Dette er en tjeneste for bedriftskunder, og gir deg bedre oversikt samt mulighet til å styre energiforbruk og kostnader. Tjenesten koster kr. 49,- per måned, per måler.


Annonselenke