FosenKraft Energi


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 1,0 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:49,00 kr/mnd
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskudd
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Emil Schanches gate 10, 7160 Bjugn

Nettsted: https://fosenenergi.no/

Telefon: 72 52 04 30

Åpningstider:

Mandag–fredag: 7:30–15:00

Lørdag og søndag: Stengt

Selskapet FosenKraft Energi ble etablert i 1939, og har vært en lokal leverandør av kraft på Fosen siden den gang. De startet opp under navnet Fosen kommunale Kraftlag med kommunene Ørland, Stjørna, Jøssund og Nes på eiersiden.

Siden oppstarten har selskapet arbeidet med produksjon av kraft, fjernvarme og IKT i tillegg til kjøp og salg av energi. Etter en omstrukturering i 2015 er det FosenKraft Energi AS som har ansvar for aktiviteter innen kraftomsetning, produksjon, fjernvarme og IKT.

Strømavtaler og priser

TimesKraft

Strømavtalen Timeskraft er en spotprisavtale som til enhver tid følger timesspotprisen på kraftbørsen Nord Pool. Kunder betaler gjeldene timesspotpris når strømmen forbrukes, samt et påslag på 1 øre/kWh som inkluderer lovpålagt elsertifikat. Fastbeløp hver måned er på 49 kroner, og det er ingen bindingstid eller forskuddsbetaling.

MarkedsKraft

Denne strømavtalen er den enkleste fra FosenKraft Energi. Kunder betaler til enhver tid timesspot for strømmen som forbrukes, og et påslag på 7 øre/kWh. Påslaget går til å dekke lovpålagt elsertifikat og andre kostnader knyttet til strømavtalen. Avtalen har ingen fast månedsbeløp, bindingstid eller forskuddsbetaling.

GarantiKraft

Denne strømavtalen er en kombinasjon av fastpris og spotpris. Kunder betaler spotpris pluss et påslag på 7,5 øre/kWh for lovpålagt elsertifikat og andre kostnader, samt et påslag på 3 øre/kWh for prissikring. Prissikringen gir kunder et maksbeløp for hva strømmen kan koste per kWh, og endringer varsles 30 dager i forveien. Fastbeløpet er på 39 kroner, og det er ingen bindingstid eller forskuddsbetaling.

Dekning

FosenKraft Energi leverer strøm til alle områdene i Norge.

Fordeler

-Spotpris med pristak
-Spotprisavtale med lavt påslag

Ulemper

-Høye påslag på enkelte avtaler
-Kun pristak for kunder i N03

Flere tjenester og produkter

App

FosenKraft Energi har en egen app hvor kunder kan følge med på strømforbruket sitt, sjekke spotprisen her og nå, og hva strømmen vil koste de neste 24 timene. Kunder finner også sine betalte og ubetalte fakturaer, og kunder som har smartprodukter kan koble til disse i appen.

Elbillader

Kunder som har elbil, kan kjøpe lader gjennom FosenKraft Energi. Man kan velge mellom tre ulike modeller, og betale ned over strømregninger eller i sin helhet ved montering. Prisen starter på 11 484 kroner, og kan fordeles over 1, 3 eller 5 år.

Fordelsprogram

Som kunde hos FosenKraft Energi får man flere lokale tilbud som kan benyttes. Tilbudene vil variere fra måned til måned. Full oversikt finner man i appen.


Annonselenke