Fortum Strøm


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 3,90 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:35,00 kr/mnd
Prisgaranti:2 måneder
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Askekroken 11, 0277 Oslo

Nettsted: https://strom.fortum.no/

Telefon: 21494949

Åpningstider:

Mandag – Fredag: Fra 08 til 16

Lørdag – Søndag: Stengt

Strømleverandøren Fortum Strøm har siden de ble etablert i 2000 vært opptatt av miljøet. De ønsker å tilby kundene ren energi og bærekraftige løsninger.

I 2017 kjøpte Fortumkonsernet opp Hafslund Strøm, som har røtter i1800-tallet og tok med seg mye erfaring og resurser inn i selskapet. Hafslund forble en egen merkevare fram til april 2022, da det ble en del av Fortum Strøm.

Siden 2019 har Fortum Strøm i sin tur vært del av Uniper, et stort europeisk selskap som driver med gass og fornybar energi. Uniper er en av Tysklands største strømleverandører. Selskapet er blant annet anerkjent som en pioner innenfor hydrogen, og ønsker å gjøre det til en stor del av morgendagens energikilde. Fortum Strøm er derfor godt posisjonert for å være en pådriver for overgangen til en karbonnøytral økonomi. Ambisjonen er å nå klimamålene som er fastsatt i Parisavtalen.

Den uttalte strategien til Fortum Strøm for å skape en renere verden har nylig blitt oppdatert. De har kommet med en nye strategi som har fire prioriteringer. Selskapet vil for det første endre sin egen virksomhet til å bli karbonnøytral. For det andre vil de vokse og bli sterkere innen CO2-fri kraftproduksjon. Det tredje punktet på listen er å benytte den sterke posisjonen innen gass for å muliggjøre energiomstillingen. Dessuten foreligger det et ønske om å inngå partnerskap med industri- og infrastrukturkunder.

Strømavtaler og priser

Alle avtalene til Fortum Strøm kommer med spotpris og fornøydhetsgaranti. Så lenge avtalene kjøpes for seg selv har de ingen bindingstid.

Fortum Marked

Dette er Fortum Strøms mest populære spotprisavtale. I tillegg til spotprisen betaler du et påslag på 3,90 øre per kWh for strømmen med denne avtalen.

Selskapet har nå en kampanje på avtalen som lar deg prøve den i seks måneder uten å måtte betale et fast månedsbeløp. Etter det første halvåret ligger månedsbeløpet på 35 kroner.

Fortum Strøm

Dette er også en spotprisavtale som Fortum Strøm tilbyr kundene sine. I tillegg til den markedsbestemte prisen betaler du et påslag på 6,95 øre per kWh for strømmen. Avtalen har et fast månedsbeløp på 59,90 kroner.

Fortum Spot med Smartlading

Med Smartlading kan du alltid stole på at bilen din er ferdigladet og klar til å kjøres. I tillegg lades den til lavest mulig pris. Du trenger ikke noe ekstrautstyr, eller installere noe utover appen, i motsetning til flere andre steder med lignende tilbud. Etter at du har koblet bilen din opp mot appen, er det bare å velge når du ønsker at bilen skal være ferdigladet. Resten gjøres automatisk.

Strømavtalen har et påslag på 2,49 øre per Kwh i tillegg. Den har også et fast månedsbeløp på 29 kroner. Abonnementet på Smartlading koster 29 kroner per måned. Hele smartladepakken koster altså totalt 58 kroner per måned i faste beløp.

Dekning

Fortum Strøm tilbyr strømavtaler over hele landet.

Fordeler

-Strømavtaler med spotpris
-Kampanje på strømavtale
-Egen app
-Smartlading av bil
-Belønningsprogram

Ulemper

-Alle strømavtalene kommer med et påslag på strømmen
-Smartlading koster ekstra
-Alle strømavtalene har faste månedsbeløp

Flere tjenester og produkter

Mitt Fortum

Dette er Fortum Strøms egen app. Den gir deg oversikt over forbruket ditt, og lar deg sammenligne med lignende boliger. Slik kan du for eksempel se om du har en stor varmelekasje. Du kan også følge med på strømprisen i ditt område. Appen lar deg se hva dagens strømpris er, og hva den blir i morgen, time for time. Da kan du planlegge når du bør ta klesvasken eller dusjen til den billigste prisen. Du får også sparetips i appen. Disse er tilpasset din boligprofil og strømforbruk. Mitt Fortum kan lastes ned via Google Play og App Store.

Fornøydhetsgaranti

Fortum Strøm tilbyr fornøydhetsgaranti. De garanterer at de aldri kommer til å endre vilkårene i avtalen uten å varsle kundene. I tillegg får du pengene tilbake om du ikke er 100 % fornøyd. Alt du trenger å gjøre, er å gi beskjed om at du ikke er fornøyd, og de betaler deg tilbake. Du kan få opptil 3 måneders betaling tilbake med denne garantien.

Fleksibel betaling

Selskapet tilbyr også fleksibel betaling, noe som innebærer at du kan velge å dele opp eller utsette regningen din. Du får inntil seks tilbud per år om å fryse regningen. Dette kan være nyttig om du for eksempel forventer å ha store utgifter i en periode. Når perioden der regningen fryses er over, går du automatisk tilbake til den opprinnelige strømavtalen din. Prisfrysing koster 49 kroner per måned mens du benytter deg av tilbudet.

Belønningsprogram

Om du melder deg inn i belønningsprogrammet deres kan du få et døgns gratis strøm av Fortum Strøm. Kundene som har meldt seg inn får hver måned en miljøutfordring som er enkel å gjennomføre. Det kan for eksempel være å kaste litt mindre mat, eller ta en litt kortere dusj. I tillegg kan en utfordring selvsagt være å bruke mindre strøm. Utfordringene kan utgjøre en forskjell både for miljøet og for lommeboken din. Hvis du fullfører utfordringen, belønner Fortum Strøm deg med 24 timer gratis strøm.

Selskapets kunder har så langt fullført over 57 000 utfordringer. Sammenlagt utgjør dette en forskjell for miljøet. Du melder deg inn i belønningsprogrammet til Fortum Strøm via Min side. Med en gang du melder deg inn, registrerer de den første belønningen på 24 timer gratis strøm på din konto. Belønningen trekkes fra på regningen din for juli påfølgende år.

Strøm og streaming

Om du bestiller strøm hos Fortum Strøm og en streamingpakke av Allente, får du en rabatt på 1500 kroner på din neste strømregning. Kampanjen forutsetter at du bestiller Fortum Marked av strømselskapet, og en av tre streamingpakker av Allente. Alternativene gjør at du kan finne den pakken som passer best for dine behov.

Tilbudet forutsetter at du kjøper en pakke av Allente med seks måneders bindingstid. Om du bryter avtalen med Allente før bindingstiden går ut, kommer et bruddgebyr på 1500 kroner. Prisen på Fortum Marked er det samme med denne kampanjen, og selve strømavtalen kommer uten bindingstid.


Annonselenke