Fjordkraft


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 4,90 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:39,00 kr/mnd
Prisgaranti:2 måneder
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Folke Bernadottes vei 38, 5147 Fyllingsdalen

Nettsted: https://www.fjordkraft.no/

Telefon: 23006100

Åpningstider:

Mandag–fredag:08–18

Lørdag og søndag: Stengt

Strømleverandøren Fjordkraft er godt kjent blant de fleste nordmenn, da de leverer strøm til både privatkunder, små og store bedrifter.

Fjordkraft ble etablert i 1996, og er en del av Elmera Group. I tillegg til å selge strøm til hele landet har Fjordkraft begynt å selge mobilabonnementer også.

Selskapet har lagt stor vekt på kundeservice og mellom 2014 og 2021 vant de en pris nesten hvert år for kundeservicen sin. De har blant annet vunnet Kundeserviceprisen i både 2014 og 2016 for beste kundesenter i energibransjen, og fikk prisen for mest tilfredsstilte kunder i mobilbransjen av Epsi i 2019.

Strømavtaler og priser

Fjordkraft tilbyr en rekke strømavtaler, og du kan velge mellom både spotpris eller variabel pris, samt forvaltningsavtaler. Med spotprisavtaler får du en avtale som følger prisene på markedet time for time. Da betaler du bare for det du bruker, til samme pris som Fjordkraft kjøper inn strømmen inn for.

Strøm til spotpris

Dette er den mest populære strømavtalen til Fjordkraft, og denne avtalen passer for deg som er opptatt av å bruke strøm når den er på sitt billigste. Fjordkraft har en app som kan hjelpe deg med å oppnå det. I tillegg til spotprisen kommer det er påslag på strømmen på 4,90 øre per kWh, og et fastbeløp på 49 kroner per måned.

Spot med forvaltning

Avtalen Spot med forvaltning kombinerer sikring av pris og spotpris. Det vil si at dersom Fjordkrafts forvaltere får en bedre spotpris enn forrige måned, vil du som kunde motta 80 % av gevinsten. Målet med dette er å unngå de høyeste strømprisene, og avtalen er svært vanlig for blant annet bedrifter. Med forvaltningsavtalen vil du betale et månelig fastbeløp på 49 kroner, samt 5,90 øre per kWh i strømpåslag.

Solstrøm Spotpris

Denne strømavtalen er laget for deg som produserer solkraft. Selv om du har solcellepaneler på taket, kreves det at du har en strømavtale. Med Solstrøm Spotpris-avtalen kan du selge overskuddet ditt til Fjordkraft, og kjøpe strøm til spotpris når du ikke produserer nok. Overskuddet du produserer spares opp på din Solkonto, og du bestemmer selv når du vil trekke dette fra på strømregningen din. Slik kan du spare opp energi til mørkere tider.

Når du kjøper strøm av Fjordkraft med denne avtalen, får du den til spotpris. I tillegg kommer et påslag på strømmen på 5,49 øre per kWh. Denne avtalen har et månedlig fastbeløp på 39 kroner.

PowerSpot

Strømavtalen som heter PowerSpot kommer med en ekstra fordel. Ikke bare får du strøm til spotpris, men du får også et gavekort hos elektronikkforhandleren Power. Når du bestiller PowerSpot får du en rabattkode på SMS, som kan brukes i butikkene deres over hele landet, eller på nettsiden power.no. Dette tilbudet gjelder kun for nye kunder, og krever en seks måneders bindingstid på strømavtalen.

I tillegg til spotprisen kommer det et påslag på 5,99 øre per kWh på strømmen. Avtalen har også et månedlig fastbeløp på 39 kroner.

Variabel strømavtale

De variable strømavtalene har en fastsatt strømpris for en kortere periode. Slik vet du hva strømprisen din er til enhver tid. Prisendringen blir varslet minst 30 dager før den trer i kraft, slik at du aldri blir overrasket når regningen kommer. Denne typen avtale passer for deg som ikke vil bekymre deg for svingningene i strømprisene. Da trenger du heller ikke å overvåke strømprisene for å bruke strøm når den er billigst, da strømmen din vil koste det samme døgnet rundt.

For å finne ut om de variable strømavtalene passer for deg, kan du se på oversikten til Fjordkraft på nettsidene deres. Ikke alle avtalene er tilgjengelige i hele landet, men det er enkelt å finne ut hva de tilbyr i ditt område. Du finner et kart på nettsiden som henviser deg til riktig sted. Prisene varierer basert på hvilket område du bor i.

Dekning

Fjordkraft leverer strømavtaler med spotpris til hele landet. De variable strømavtalene er ikke tilgjengelig i alle landsdeler, og prisen varierer basert på hvor du bor.

Fordeler

-Strømavtaler med spotpris
-Egen app
-Flere strømavtaler å velge mellom
-Egen strømavtale for de med solcellepanel
-Egne mobilabonnementer med reduserte priser for strømkunder

Ulemper

-Ikke alle strømavtaler tilbys over hele landet
-Strømavtalene har påslag
-De fleste avtalene har et fast månedsbeløp
-Ingen rabatt på mobilabonnementene om du ikke er strømkunde hos Fjordkraft

Flere tjenester og produkter

Alt på samme regning

Hos mange strømleverandører er strømregningen og nettleien på to forskjellige regninger. Det betyr at du gjerne får strømstøtten en uke eller to etter at du allerede har betalt strømregningen din. Hos Fjordkraft kan du få alt på samme regning, som gir bedre oversikt i hverdagen.

Fjordkraft-appen

Med appen til Fjordkraft får du full kontroll over forbruket ditt, som er spesielt nyttig hvis du har en spotprisavtale. Da kan du sjekke når strømmen er billigst, og kan tilrettelegge forbruket ditt. Du kan til og med få et pushvarsel om morgendagens spotpriser.

Hvis du har en elbil eller en hybrid, kan du også legge inn bilen din i appen. Slik kan du se hvor mye det koster deg å lade den i måneden. I tillegg kan du legge inn når du vil at den skal være ferdigladet om morgenen, slik at du står opp til fullt batteri. Med denne ordningen lades bilen din når det er mest gunstig for deg, og sørger automatisk for at bilen din er klar når du er.

Etter at Fjordkraft begynte å selge mobilabonnementer i tillegg til strøm, kan du også følge med på abonnementene i appen. Dette lønner seg spesielt om du har flere abonnementer i familien.

Mobilabonnement

Om du er strømkunde hos Fjordkraft, tilbyr de deg mobilabonnementer til en redusert pris. Du kan velge mellom tre forskjellige abonnementer, slik at du kan finne det som passer deg best. Abonnementene kommer med forskjellige datapakker, som lar deg velge mellom 1 GB, 5 GB eller 10 GB per måned. I tillegg har abonnementene data rollover og fri bruk i EU og EØS.

Fjordkrafts mobilabonnementer har samme dekning som Telenor, og tilbyr 4G-dekning over nesten hele landet. Om du har en mobiltelefon som støtter 5G kan du få det også, men ikke i hele Norge. Er du under 30 år, får du en ekstra rabatt på mobilabonnementene.


Annonselenke