Fitjar Kraftlag


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 6,95 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:39,00 kr/mnd
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Sandvikvågvegen 45, 5419 Fitjar

Nettsted: https://www.fitjar-kraftlag.no/

Telefon: 53 45 76 00

Åpningstider:

Mandag–fredag: 08:00–15:00

Lørdag og søndag: Stengt

Samvirkelaget Fitjar Kraftlag SA er et lokalt kraftlag som har som formål å produsere og distribuere elektrisk kraft til nærområdet som omfatter Fitjar kommune samt områder i Stord og Bømlo kommune.

Kraftlaget ble etablert tilbake i 1935, og hadde som formål å bygge ut kraftverk og overføringslinjer i sitt nærområde. I 1951 ble selskapet omorganisert til et partseierskap hvor 90 % var eid av private personer og 10 % av kommunen. Selskapet ble siden omorganisert til et samvirkelag i 2008 grunnet lovendringer.

Fitjar Kraftlag har i sine vedtekter nedskrevet at selskapet skal bidra til lokalsamfunnet gjennom gaver og deltakelse i nyttige formål tilknyttet sitt nærområde. Dette gjør de gjennom å gi kjøperutbytte til alle sine medlemmer, som kan være både private kunder, bedrifter og organisasjoner.

Strømavtaler og priser

Kraft Privat

Spotprisavtalen følger til enhver tid timesprisen per kWh hos kraftbørsen Nord Pool. Kunder betaler kWh-prisen for strømmen når den forbrukes, samt et påslag på 6,95 øre/kWh. Siden markedsprisen settes basert på produksjon og etterspørsel, vil prisen variere fra time til time gjennom hele dagen. Avtalen har et fast månedsbeløp på 39 kroner. Det er ingen bindingstid på denne avtalen.

Kraft Bedrift

Fitjar Kraftlag tilbyr strømavtaler til bedrifter som er tilpasset bedriftens behov og størrelse. For å få et nøyaktig tilbud må man ta kontakt med selskapet direkte. En rådgiver vil være behjelpelig med å finne en løsning som inkluderer konkurransedyktige priser og ingen skjulte kostnader.

Dekning

Fitjar Kraftlag leverer strøm til alle strømområder i Norge.

Fordeler

-Gir kjøpeutbytte til sine medlemmer
-Tilbyr bredbånd og TV-kombinasjoner

Ulemper

-Ingen fastprisavtale
-Høye påslag

Flere tjenester og produkter

Bredbånd

Gjennom datterselskapet Fitjar Breiband kan kunder hos Fitjar Kraftlag få levert fiberbredbånd hjem til seg. Selskapet har en avtale med Altibox, som gir kunder tilgang til bredbånd, TV og Altibox Loop; et moderne svart på hjemmetelefon. Kunder kan velge mellom tre ulike pakker, Medium, Standard og Extra. Forskjellen på pakkene ligger i hastigheten på bredbåndet, hvor kunder kan velge mellom 100/100, 500/500 og 1 000/ 1 000. Prisen starter på 1 159 kroner, og inkluderer faste kanaler og poeng som kan benyttes for å sette sammen egen kanalpakke.

Elbillader

Fitjar Kraftlag har et samarbeid med Wallbox om levering av elbillader til private og bedrifter. Kunder kan velge mellom tre ulike ladere, Pulsar PLUS, Commander 2 og Copper SB. Laderne kommer med fem års garanti, kan nedbetales rentefritt over strømregningen og gir rett til kjøperutbytte fra Fitjar Kraftlag. Prisen avhenger av hvilken ladeboks som velges, og starter på 415 kroner i måneden med en nedbetalingstid på tre år.

Kjøpsutbytte

Kunder som registrerer seg som medlemmer hos Fitjar Kraftlag får kjøpeutbytte basert på sin handel med selskapet, slik som kjøp av kraft og bredbånd. Kjøpeutbyttet utgjør en andel av overskuddet, og fastsettes i etterskudd av all handelen. Utbytte opptjent året i forveien utbetales i løpet av den første halvdelen av året.


Annonselenke