Finnås Kraftlag


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 5 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:0 kr/mnd
Prisgaranti:Nei
Fakturering:Etterskudd
Bindingstid:Nei

Kontaktinfo:

Adresse: Hollundsdalen 1, 5430 Bremnes

Nettsted: https://www.finnas-kraftlag.no/

Telefon: 53 42 89 00

Åpningstider:

Mandag–fredag: 07:30–15:00

Lørdag og søndag: Stengt

Kraftlaget Finnås Kraftlag er et samvirkelag som har som formål å skaffe nok energi, sørge for en sikker og rasjonell distribusjon og kraft, samt å gi alle sine kunder tilbud om fiberbredbånd.

Finnås Kraftlag ble etablert i 1946, men det var først i 1953 at det første kraftstasjonen Blåfalli stod ferdig. I 1954 var Finnås Kraftlag en selvstendig virksomhet med kontorer på Bremnes. Siden den gang har utviklingen gått fremover i stødig tempo, med bytting av nytt administrasjonsbygg, koplingsstasjoner, radiotelefoni, dataanlegg og linjenett.

Strømavtale og priser

Spot-On-Bømlo

Strømprisavtale med spotpris pluss påslag. Spotprisen følger den nordiske kraftbørsen Nord Pool, og svinger i løpet av hele dagen. Denne avtalen har et påslag på 5 øre/kWh, og har ingen fast månedsbeløp. Avtalen har ingen bindingstid, og strømforbruk faktureres i etterkant.

Dekning

Finnås Kraftlag leverer strøm til private og bedrifter i strømområdet N02 Kristiansand.

Fordeler

-Konkurransedyktige priser
-Tilbyr bredbånd og TV løsning

Ulemper

-Ingen fastprisavtale

Flere tjenester og produkter

Bredbånd

Finnås Kraftlag leverer fiberbredbånd til hele Bømlo, og tilbyr ulike avtaler for TV og internett gjennom samarbeid med Altibox. Kunder som kun ønsker fiberbredbånd, kan velge mellom fire ulike hastigheter; fra 100/100 til 1000/1000 Mbps. Prisen starter på 749 kroner per måned. For kunder som ønsker å kombinere TV og internett i én pakke, finnes det tre avtaler; Medium, Standard og Extra. Pakken inkluderer fiberbredbånd, faste kanaler og 50 poeng som kan brukes til å kjøpe ekstra kanaler eller strømmetjenester. Prisen på pakkeløsning starter på 1 159 kroner per måned.

App

Finnås Kraftlag har sin egen app, Kraftlaget, hvor kunder kan holde seg oppdatert på strømforbruket og kostnadene gjennom hele måneden. I appen kan man sjekke spotprisen, samt tilpasse forbruket sitt i henhold til prisen.


Annonselenke