Elekt


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spotpris
Pris:Spot + 1,00 øre/kWh
Månedlig fastbeløp:0 kr/mnd
Prisgaranti:12 måneder
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Vestre Kanalkai 23 B, 7010 Trondheim

Nettsted: https://elekt.no/

Telefon: 73 93 73 73

Åpningstider:

Mandag – Fredag: 08:00 – 16:00

Lørdag – Søndag: Stengt

Strømselskapet Elekt er et relativt nytt selskap som ble etablert i 2021. Dette er en heldigital leverandør som vil utfordre markedet med sitt løfte om å ikke tjene penger på å selge strøm.

Selskapet ble til etter tre år med teknologisk utvikling for å identifisere og beregne hvor mye strømselskapene tjener på å selge strøm. Med det er de med på å skape en ny kategori strømavtaler der alt skal være transparent og enkelt, oversiktlig og forståelig for kunden. Målet er å oppfordre forbrukere til å forvente åpenhet fra sin strømleverandør og å kreve mer strøm for pengene sine.

Strømavtaler og priser

Spotpris

Elekt tilbyr kun denne ene strømavtalen, som kommer med spotpris. Prisen per kWh følger kraftbørsen NordPool og endres fra time til time. Kunden betaler for strømforbruket de har hatt i den aktuelle tidsperioden, i tillegg til et påslag på 1 øre/kWh. Dette påslaget dekker blant annet lovpålagt elsertifikat. Avtalen kommer med en prisgaranti på 12 måneder. Det er ingen bindingstid, betalingen er etterskuddsvis og kunder betaler ikke månedlig fastledd.

Dekning

Elekt er et heldigitalt selskap som tilbyr strøm til private kunder i hele Norge.

Fordeler

-Lavt påslag
-Ingen månedsavgift
-12 måneders prisgaranti

Ulemper

-Appen koster penger

Flere tjenester og produkter

App

Elekt tilbyr en valgfri app til 39 kroner per måned. I appen får kundene oversikt over alle strømavtalene sine, uavhengig av hvor mange adresser Elekt leverer strøm til. Det er også mulig å legge til familien uten ekstra kostnader. I tillegg til avtaler får kunder full oversikt over strømpriser, forbruk, nettleie og strømstøtte.

Dette gjør det enklere å tilpasse forbruket i henhold til strømprisene og gjør det mulig å forberede seg på kommende regninger.


Annonselenke