Eidefoss Strøm


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 3,90 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:29,00 kr/mnd
Prisgaranti:2 måneder
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Edvard Storms veg 42, 680 Vågå

Nettsted: https://www.eidefoss.no/

Telefon: 61238200

Åpningstider:

Mandag – Fredag: 09-15

Lørdag – Søndag: Stengt

A/S Eidefoss er et akseselskap som ble stiftet i 1916. Visjonen deres er «Tenk fornybart med oss!» Det betyr at de skal være et energiselskap som produserer, transporterer og selger fornybar energi.

Selskapet har åtte kraftstasjoner som produserer vannkraft. I 2020 ble det nyeste elvekraftverket satt i drift. Det heter Nedre Otta, og produserer nok strøm til å forsyne nesten 20 000 husstander.

Eidefoss er eid av fem kommuner i Nord-Gudbrandsdal. Lesja kommune, Dovre kommune, Sel kommune, Våga kommune og Lom kommune har alle 20 % av aksjekapitalen hver.

Strømavtaler og priser

Spotpris

Dette er avtalen for deg som ikke vil ha noen skjulte gebyrer eller bindingstid. Strømavtalen følger markedsprisen time for time. I tillegg kommer det et påslag på 3,90 øre per kWh og et fastbeløp på 29 kroner hver måned.

Fastpris

Dette er en avtale for deg som ønsker en forutsigbar strømregning. Med denne avtalen binder du deg til en fast pris per kWh i en avtalt periode. Avtalen Fastpris har en bindingstid til 01. januar 2024 og et fastbeløp på 20 kroner per måned. Fastprisen, inkludert fastbeløpet og påslag, er nå på 99,90 øre per kWh. Denne avtalen tilbys bare til målepunkt som ligger i forsyningsområdet til Fjellnett AS.

Dekning

Eidefoss Strøm har dekning over hele landet med strømavtalene Spotpris og Solspot.

Fordeler

-Flere strømavtaler tilbys
-Fornybar energi

Ulemper

-Ikke alle strømavtalene tilbys over hele Norge

Flere tjenester og produkter

Eidefoss fiber

Selskapet er medeier i Eidsiva Bredbånd. De har gjennom de siste ti årene investert i utbygning av fiberbredbånd i Nord-Gudbrandsdalen. Det betyr at de fleste som bor i sentrale strøk i de fem eierkommunene har tilbud på fiber nå.


Annonselenke