Dragefossen


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 5,40 øre/kWh
Månedlig fastbeløp:39,00 kr/mnd
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Osvegen 6, 8250 Rognan

Nettsted: https://dragefossen.no/

Telefon: 756 81 950

Åpningstider:

Mandag – Fredag: 07:00 – 15:00

Lørdag – Søndag: Stengt

I 1928 ble Dragefossen AS etablert. De har sitt hovedkontor på Rognan i Saltdal kommune og er et aksjeselskap som eies av omtrent 820 ulike aksjonærer. Selskapet driver med salg og produksjon av kraft, samt prosjektering innenfor energi og kommunikasjon. Kraften produseres lokalt av selskapets egen kraftstasjon Dragefossen og kraftverket Dversetelva.

Strømavtaler og priser

Spotpris

Denne avtalen følger prisen hos kraftbørsen NordPool time for time. Kunder betaler det strømmen kostet da de brukte den, pluss påslag på 5,4 øre/kWh og et månedsbeløp på 39 kroner. Dette gjelder kun for kunder i området NO4, som omfatter Nordland, Troms og Finnmark. For kunder i resten av Norge kommer det i tillegg 25 % moms.

Månedspris

Dette er en form for fastprisavtale hvor månedsprisen for strøm beregnes på forhånd basert på prognoser. Prisen inkluderer påslag, månedsbeløp på 39 kroner kommer i tillegg. Som i Spotpris-avtalen legges det også her til 25 % moms for kunder utenfor området NO4. Hva den faktiske prisen blir per kWh vil kundene få informasjon om før månedsskiftet.

Dekning

Dragefossen leverer strøm til kunder i hele Norge.

Fordeler

-Ingen bindingstid
-Mulighet for fastpris
-Egne fordeler til kundene
-Full oversikt over strømforbruk med app og Dragefossen Puls

Ulemper

-Ingen prisgaranti

Flere tjenester og produkter

App

Dragefossens app gir kunder full kontroll over forbruket. Her kan man se hvor mye man bruker per time, per dag og så langt i inneværende måned. I appen får kundene også viktig informasjon fra selskapet.

Dragefossen Puls

Puls er en liten boks kunden kan koble til strømmåleren slik at de kan følge detaljert med på sitt strømforbruk. Informasjonen sendes direkte til Dragefossen-appen, slik at kundene får oversikt. Boksen koster 695 kroner å kjøpe, og tjenesten koster 19 kroner per måned.


Annonselenke