Circle K Norge


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 1,0 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:39 kr/mnd
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskudd
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Schweigaards gate 16, Oslo

Nettsted: https://www.circlek.no/strom

Telefon: 22 96 20 00

Åpningstider:

Mandag–fredag: 8:00–16:00

Lørdag og søndag: Stengt

Selskapet Circle K Norge er mest kjent for bensinstasjoner og olje, men er i dag kjent som en energistasjon som leverer energi til både biler og personer. Circle K Norge startet med lading av elbil på sine bensinstasjoner, og har siden 2021 levert strøm til private husstander i hele Norge.

Strømavtale og priser

Circle K Norge tilbyr én strømavtale til private. Dette er en spotprisavtale med 1 øre/kWh i påslag. Spotprisen følger timesspot på kraftbørsen Nord Pool time for time, og kunder betaler gjeldene kWh-pris når strømmen brukes. Avtalen har et fast månedsbeløp på 39 kroner, og inkluderer opprinnelsesgaranti. Det er ingen bindingstid, og fakturering skjer i etterkant av månedsforbruket.

Dekning

Circle K Norge leverer strøm til private kunder i hele Norge.

Fordeler

-Tilgang til flere fordeler
-Lave påslag
-Spotpris med opprinnelsesgaranti

Ulemper

-Ingen fastpris eller prisgaranti

Flere tjenester og produkter

Drivstoffrabatt

Som strømkunde får man bedre rabatter på drivstoff hos alle Circle K- og Best-stasjonene i Norge. Rabatten er på 45 øre per liter.

Hurtiglading

Kunder med elbil får rabatt på lading av bilen ved Circle Ks egne hurtigladere. For å få rabatten må man starte ladingen i appen til Circle K, eller benytte seg av registrert ladebrikke. Denne rabatten er på 15 %.

Bilvask

Som EXTRA-medlem får kunder hver 6. bilvask gratis. Strømkunder får i tillegg to ekstra bilvasker i maskin per år til 50 % rabatt.

Elbillader

Strømkunder hos Circle K får 1 000 kroner rabatt på hjemmelader fra Easee. Laderen koster 7 695 kroner før rabatt, og installasjon kommer på 7 995 kroner kommer i tillegg Totalprisen for strømkunder er 14 690 kroner. Kunder kan også velge en pakke som inkluderer Easee Home og Equalizer til 15 244 kroner.


Annonselenke