Bindal Kraftlag


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale: Variabel pris
Pris:47,5 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:0 kr/mnd
Prisgaranti:Nei
Fakturering:Etterskudd
Bindingstid:Nei

Kontaktinfo:

Adresse: Oldervikveien 8, 7980 Terråk

Nettsted: https://kraft.bindalkraftlag.no/

Telefon: 75 03 19 01

Åpningstider:

Mandag–fredag: Ikke oppgitt

Lørdag og søndag: Stengt

Strømleverandøren Bindal Kraftlag står for drift av strømnett sør i Nordland, på grensen til Trøndelag, og driver med distribusjon og salg av kraft over nettverket. Deres viktigste energiressurs er vassdraget Åbjøravassdraget, som var opprinnelsen til Bindal Kraftlag.

Bindal Kraftlag har delt ansvaret for nettverk og kraft på to avdelinger, hvor Bindal Kraftlag Kraft har hovedansvar for markedet, priser og bestillinger. Byggestrøm og driftsmelding er det Bindal Kraftlag Nett som har hovedansvaret for, og begge avdelinger har sammen ansvaret for kundesidene.

Bindal Kraftlag leverer strøm til kunder i sitt lokalområde, og bidrar til samfunnet gjennom tilpassede strømavtaler og som sponsor av lokale lag og foreninger.

Strømavtaler og priser

Bindal Kraftlag tilbyr kun én strømavtale; konsesjonskraft. Dette er en strømavtale med variabel pris som fastsettes for en bestemt periode. Prisen per kWh vil variere gjennom hele året, og følger ikke strømbørsen Nord Pool. kWh-prisen er 47,5 øre per dags dato, inkludert elsertifikat. Avtalen har ingen bindingstid, og faktureres etterskuddsvis hver annen måned.

Dekning

Bindal Kraftlag leverer kun strøm til kunder som er del av strømnettet selskapet drifter.

Fordeler

-Fastpris uten bindingstid

Ulemper

-Ingen ekstra tjenester
-Tilbys kun i et mindre område

Flere tjenester og produkter

Min Side

På Min Side finner kunder hos Bindal Kraftlag informasjon knyttet til sin strømavtale. Her kan de sjekke prisen på avtalen, sitt forbruk på timenivå og få varsel om det gjøres noen endringer. Det er også mulig å selv gjøre endringer i personlige opplysninger eller melde flytting her. På Min Side får kunder også oversikt over alle tilsendte fakturaer, og kan sjekke om disse er betalt eller ikke.


Annonselenke